Kripto ayıları yeniden sahne aldı: İşte gerçekleşen tasfiyeler…

Ayı piyasası gerçek yüzünü gösterdi: Sadece 30 gün için bakın kaç tane kripto borsası kapandı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Devam eden kripto para ayı piyasası, ters düz etti. Daha önce hiç ayı sezonu görmeyen yatırımcı ve şirketler için çok kötü geçti. Bu piyasaya 2017 öncesinde girenlere göre halen her şey normal ilerliyor. Daha kötü ayı piyasası görenler daha sakin kalabiliyor. Ancak kurumsal şirketler ve yeni yatırımcı panik yapabiliyor.

Ayı piyasası, 2022 yılının genelinde kendini hissettirdi. Özellikle de Mayıs ve Haziran aylarında süreci daha keskin şekilde yaşadık. Bu süreçte ise iflas ve krizler baş gösterdi. Şimdi ise kripto borsalarının kapandığına şahit oluyoruz. İşte 30 günlük süreçteki bilanço…

Ayı piyasası, kripto borsalarına kışı yaşattı

Borsalar, darbeyi hisseden en son şirketler olarak ortaya çıktı. Gerçekten de, kripto ile ilgili işletmeler önemli satışlar arasında ayakta kalmak için mücadele ederken borsaların sayısı düştü.

6 Temmuz itibarıyla, küresel olarak kripto borsalarının sayısı, önceki aylarda kaydedilen en yüksek seviyelere göre bir düşüş gösterdi Bu düşüşün ardından borsa sayısı 500’e geriledi. CoinMarketCap verilerine göre 6 Haziran’da rakamın 525 seviyesindeydi. Bugünün tarihine baktığımızda bu sayı 500’ü gördü.

Kripto işletmeleri planlarını yeniden ayarlıyor

Kripto şirketleri genellikle gelecek için planlarını yeniden değerlendirerek erimeye yanıt verdi. Bazıları için sektörden çıkmak seçeneklerden biri olarak duruyor.

Bitcoin gibi büyük dijital para birimlerindeki satışlar, özellikle teknoloji sektöründe hisse senetlerini çok etkiledi. Kriz, sektöre olan güveni zedelemiş olabilecek bir olayı da yaşadı.  Terra ( LUNA ) ekosisteminin çökmesiyle güven büyük bir darbe aldı.

Özellikle, bazı yatırımcıların alım satım faaliyetlerini ele geçirmeyi ve bir sonraki piyasa rallisini bekleyen varlıklarını HODL’yi seçmeyi tercih ettiği düşünüldüğünde, daha küçük borsalar muhtemelen en çok etkilenenler arasında oldu. Ek olarak, ayı piyasasının tırmanması bireysel yatırımcıları piyasadan çıkmaya zorladı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin