Kripto topluluğu ADA fiyatı için %95 oranında artış öngörüyor! İşte beklenen tarih
Kripto topluluğu ADA fiyatı için %95 oranında artış öngörüyor! İşte beklenen tarih

Kripto topluluğu ADA fiyatı için %95 oranında artış öngörüyor! İşte beklenen tarih

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto topluluğu ADA fiyatı için %95,82 oranın artış öngörüyor. Yatırımcılar, en iyi giriş fiyatını belirlemek için Cardano’ya (ADA) fiyatını incelemeye devam ediyor. ADA’nın Temmuz 2022’nin sonuna kadar ortalama 0,88 dolar fiyatla işlem yapması bekleniyor. Cardano’nun fiyatının Temmuz ayı sonunda mevcut değerinden şaşırtıcı bir şekilde %95,82 oranında artması bekleniyor.

Kripto para piyasasının son birkaç haftadaki aşırı düşüşünün ardından yatırımcılar sağlam bir zemin aramaya çalışıyorlar. Şu anda yatırımcılar, en iyi giriş fiyatını belirlemek için en büyük Hisse Kanıtı (PoS) varlığı olan Cardano (ADA) fiyatını yakından takip ediyor.

ADA fiyatı yükselecek mi?

Özellikle CoinMarketCap topluluğu bunu anlamaya çalışıyor ve ADA’nın Temmuz 2022’nin sonuna kadar ortalama 0,88 dolara kadar yükselebilir. Bu, kullanıcıların geleceği tahmin etmelerini sağlayan ‘Fiyat Tahminleri’ özelliğine göre belirledikleri fiyat oldu.

CMC topluluğu ayrıca Cardano’nun fiyatının Temmuz ayı sonuna kadar mevcut değerinden şaşırtıcı bir şekilde %95,82 oranında artacağına inanıyor.

Kripto topluluğu Cardano fiyat tahmini 31 Temmuz (Kaynak: CoinMarketCap)

Kripto topluluğunun yaklaşık 20.482 üyesi bu sonuçlara varmak için oy kullandı. Ağustos ayının sonunda, 11.592 topluluk üyesi, ADA fiyatının 0,80 dolardan biraz daha düşük olabileceğine inanıyor.

Elde edilen verilere göre, ADA’nın fiyatı şu anda 0,457 dolar civarında bulunuyor. Bu, %2,47’lik fiyatta 24 saatlik bir düşüş ve haftalık %1,72’lik bir fiyat düşüşü anlamına geliyor. Kripto paranın piyasa değeri 15,42 milyar dolara denk geliyor.

Cardano şu anda  piyasa değeri açısından en büyük kriptolar listesinde 8. Sırada yer alıyor. Bu, ADA’yı 15.56 milyar dolarlık piyasa değeriyle listede Ripple(XRP) 7. sırada ve 12.19 milyar dolarlık piyasa değeriyle Solana (SOL) 9. sırada yer alıyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin