Arabasıyla madencilik yapan adam ayda 800 dolar kazanıyor! Peki nasıl?

Arabasıyla madencilik yapan adam ayda 800 dolar kazanıyor! Peki nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Madencilik faaliyetlerini günümüzde pek çok alternatif yolla yapılıyor. Ancak şimdi duyacağınız gerçekten çok farklı. Bir kullanıcı ilginç bir kripto üretimine imza attı.Bir araba ile mining işlemin gerçekleştirdi. Araba ile madencilik yaptığınızı düşünsenize. Evet yanlış duymadınız… Arabanız Bitcoin ya da Ethereum üretebilir. Tek şart bir elektrikli arabaya sahip olmak. 🙂

Madencilik günümüzde artık emek harcamadan da yapılabiliyor. Elbette ciddi üretim için tesislere ihtiyaç var. Ancak ortalama bir üretim için belli başlı cihazlar yetecektir. Fakat bu üretim şekli oldukça farklı. Amerikalı bir vatandaş kullandığı elektrikli arabasıyla madencilik yaptı.

 Kullanıcı, bir dizi donanım kullanarak bir blok zinciri ağı oluşturdu. Yeteri donanım ve gerekli yazılımlara sahip olduktan sonra MacBook’unu Tesla 2018 modeline bağlayarak minimum elektrik maliyeti elde etmenin bir yolunu buldu.

Arabayla madencilik fikri oldukça çılgın olsa gerek

San Francisco merkezli Siraj Raval, Tesla araç aküsüne bir dizi GPU bağlayarak Ethereum madenciliği yapıyor. Dahili bir bilgisayar ve arabanın pil gücünü kullanarak kripto para madenciliğini nasıl yaptığını CNBC’ye katıldığı programda anlattı. 2021’in zirve yaptığı dönemde ayda 800 dolar kazandığını iddia etti. 

Apple MacBook’unda ücretsiz Bitcoin madenciliği yazılımı çalıştırıyor ve bilgisayarı, otomobilin orta konsolundaki 12 voltluk elektrik prizine bir invertör takarak çalıştırıyor. Bu, arabanın garantisini geçersiz kılıyor. Ancak üretici buna değeceğini düşünüyor. Siz olsanız Tesla’yı bir Bitcoin ve Ethereum üreten cihaza dönüştürür müsünüz?

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin