Bitcoin balinaları hareketlendi: Son 48 saatte önemli hareketler var
Bitcoin balinaları hareketlendi: Son 48 saatte önemli hareketler var

Bitcoin balinaları hız kesmeden birikim yapıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası hissi yükselişten düşüşe geçerken, balinalar varlıklarını satmak için acele etmiyor. Hatta düşüşten yararlanan balinalar daha fazla alım yapıyor. Elde edilen verilere göre BTC büyük hesapları düşüşü

Yatırımcılar, çoğu fonlarını kaybettikleri ve hatta bazen tasfiye ile karşı karşıya kaldıkları için herhangi bir finansal piyasada yaşanan düzeltmeden korkaar. Ancak diğerleri kayıplarını sayarken, büyük oyuncular veya balinalar düşüşü fırsat olarak değerlendirerek alım yapmaya devam edebilir.

Balinalar Bitcoin birikim aşamasına giriyor

IntoTheBlock analistleri, halihazırda 1.000 BTC’nin üzerinde tutan adreslerde artan hacimleri vurguladı. Büyük Bitcoin adreslerindeki yüksek hacimler genellikle iki şeye bağlanıyor. Yüksek harcama oranları ve birikim.

Adresler, borsa adreslerine taşınan fonlar nedeniyle değerlerini kaybetmediğinden ve cüzdanlarındaki coin sayısı arttığından, balinaların aslında teslim olmak yerine birikim yaptığını söyleyebiliriz.

Önceki düzeltme sırasında, adreslerinde 1.000’den fazla Bitcoin tutan cüzdanların etkinliğinde benzer şekilde artış yaşanmıştı. Balinalar, piyasalardaki ayı trendleri sırasında genellikle yükselme eğiliminde olur. Varlıkları indirimli olarak satın alarak, artan hareket gerçekleştiğinde varlıklarını daha fazla kârla yeniden dağıtımını gerçekleştirir.

Bitcoin’in piyasa performansı

Balina seviyesindeki adreslerdeki satın alma faaliyeti yoğunlaşırken, Bitcoin daha önce kaybettiği değerinin neredeyse %20’sini kurtarmak için acele etmiyor ve daha da aşağı inerek 40.000 dolara geriliyor.

BTC fiyatının düşüşünde ise yaşanan bu olaylar etkili oldu. Daha önce, Kazakistan’daki siyasi gösteriler nedeniyle madencilik endüstrisindeki istikrarsızlık ve ABD para politikasının Fed tarafından güçlendirilmesinin ilk işaretleri nedeniyle, Bitcoin iki haftadan kısa bir sürede %18’den fazla düştü. Göreceli Güç Endeksi gibi teknik göstergelere göre, kripto para piyasasındaki varlıkların çoğu tasfiye edildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin