ABD'nin 300 yıllık köklü kurumundan dikkat çeken kripto para hamlesi!
ABD'nin 300 yıllık köklü kurumundan dikkat çeken kripto para hamlesi!

ABD’nin 300 yıllık köklü kurumundan dikkat çeken kripto para hamlesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Posta Servisi’nin genel müfettişi, devlet kurumunun kolluk kuvvetleri için bir kripto politikası denetimi yürüttüğünü açıkladı.

Salı günü yayınlanan bir duyuruya göre, ABD Posta Hizmetleri Ofisi Genel Müfettişliği (USPSOIG), “Posta Teftiş Servisi’nin kripto para birimlerini yönetmeye yönelik politika ve prosedürlerinin etkinliğini değerlendirmek” niyetinde olduğunu söyledi. Bildirim, 8 Mart başlangıç ​​tarihini ve Ağustos ayı içinde beklenen bir rapor yayınlanma tarihini içeriyor.

300 yıllık posta ofisinin kripto para hamlesi dikkat çekti

Amerika Birleşik Devletleri Posta Teftiş Servisi’nin (USPIS) geçmişi 18. yüzyıla kadar uzanıyor ve 2019 itibariyle 1.200’den fazla aktif acenteye sahipti. Hizmet, ABD posta sisteminin yasa dışı amaçlarla kullanılmasını önlemek için çalışıyor.

23 Mart tarihli bildiri, USPIS memurlarının “suç faaliyetlerini ifşa etmek için gizli kalarak kripto para birimini kullanabileceklerini ve soruşturmalarının bir sonucu olarak bu para birimini ele geçirebileceklerini” belirtiyor. Aynı zamanda, IG’nin ofisi mevcut politika ve prosedürlerin “etkinliğini değerlendirmek” istiyor ve diğer kolluk kuvvetlerinden geri bildirim istiyor.

Sorular şunları içeriyor:

“Diğer kolluk kuvvetleri, kriminal veya yasadışı faaliyetleri araştırırken kripto para kazanmak, yönetmek ve ele geçirmek için hangi uygulamaları veya yönergeleri izliyor? Kripto para birimlerini kullanırken ne gibi risklerle karşılaştınız? Daha önce ne tür bir eğitim aldınız, kripto para birimlerini araştırma amacıyla kullanıyor musunuz?. Bir araştırma sırasında kripto para birimi alırken ne gibi benzersiz zorluklarla karşılaştınız?”

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin