Shiba artık rüyalarınıza da girecek! Uyku probleminizin çözümü de köpekte!
Shiba artık rüyalarınıza da girecek! Uyku probleminizin çözümü de köpekte!

ABD’de yeni bir ortaklık duyuran Shiba’da yakımlar devam ediyor! Fiyat ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’de faaliyet gösteren yatak mağazası Beds to Go artık ödemeler için Shiba Inu’yu kabul ediyor.

Ödeme sayfasında görüldüğü gibi, Amerikan yatak mağazası, Coinbase aracılığıyla yapılan ödemeler için kripto para almaya başladığını duyurdu.

30 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Tennessee merkezli mağaza, ödeme olarak Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve HEX’i de kabul ediyor.

Avustralya Enerji şirketi 1st Energy, SlingTV ve SuperJeweler, SHIB’i kabul eden diğer işletmelerden bazıları olarak dikkat çekiyor. SHIB kabulleri artıyor.

Şubat ayının başlarında, Türkiye merkezli bir kripto para borsası olan Bitexen, platformunda diğer beş token ile birlikte Shiba Inu’nun listelendiğini duyurdu. Şimdi, sektördeki büyük bir takipçi kitlesi ve varlığı ile SHIB, varlığını genişletmeye karar verdi.

Shiba Inu token yakımları sabit bir oranda devam ediyor

Shibburn’ün resmi Twitter hesabı tarafından bildirildiği üzere, ”Son 24 saat içinde toplam 6.341.324 SHIB tokeni yakıldı ve 6 işlem gerçekleşti.”

WhaleStats, bu yatırımcı kategorisinin ortalama SHIB bakiyesinde %178,87’lik bir artış bildirdi ve ilk 100 Shiba Inu sahibi de portföylerini artırdı. Portföylerinin ortalama SHIB değeri de 180,48 oranında büyüdü. Hem hacim hem de aktif adresler, son 24 saat içinde %880 ve %18,18 oranında artarak sağlıklı ölçümler gösterdi.

Bu haberin yazıldığı sırada Shiba Inu, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %6,10 düşüşle 0,00000228 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin