Bitcoin madencileri, BTC’yi 40K altına düşürmek istemiyor

Bitcoin madencileri, BTC’yi 40K altına düşürmek istemiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi, geçtiğimiz hafta 40K bandını kırmıştı. 39.500 seviyelerine kadar iğne gelmişti. Buradan alıcıların devreye girmesiyle tekrar yön yukarı dönmüştü. Ancak tehlikenin henüz bitmediğini herke biliyor. Bitcoin madencileri ise, 40K bölgesine gelmemesi için hazırlıklarını sıklaştırdı. 

Bitcoin madencileri, piyasanın bir kez daha düşmesi durumuna iyi şekilde hazırlanmış. Kripto para analisti VentureFounder tarafından Twitter’da paylaşılan verilere göre, Bitcoin şu anda üretim maliyetlerinin altına düşme riski altında bulunmuyor. Bu da madencilerin kolay kolay teslim olmayacağı anlamına geliyor.

Bitcoin madencileri fiyat düşüşüne karşı hazırlıklı

Bitcoin madencileri fiyat düşüşüne karşı hazırlıklı

Kripto para piyasası oldukça değişken. Dijital para biriminin fiyatının kimsenin beklemeden yükselebileceği veya düşebileceği anlar olduğunu biliyoruz. Bu, madencilerin kripto pazarında olası bir fiyat düşüşüyle yüzleşmeye hazır olmaları gerektiği anlamına geliyor. VentureFounder’a göre, madenciler teslim olma aşamasında değil. Bitcoin madencileri için risk şu anda mevcut fiyatların %20 altında gözüküyor. Yani BTC 34.000$ seviyesine denk geliyor. Daha öncesinde madenciler çıkış yapmayı düşünmüyor. 

Veri paylaşan hesap ayrıca madenci teslimiyetinin olduğu anlar hakkında ek bilgiler verdi. 2018 ayı piyasasında (Aralık ayında) ve 2019 yılının başlarında, Mart 2020’de Coronavirüs satışları ve 2020’de başlayan toparlanma sürecinde gerçekleştiğini belirtiyor.

Bitcoin madenciliğinin üretim maliyeti 34.000 dolar. Madencilerin piyasadaki konumlarına zarar vermeden fiyat düşüşü yaşamalarının mümkün olacağı anlamına geliyor. Diğer yandan Bitcoin’in hash oranı son üç yılda artıyor. Blockchain.com tarafından paylaşılan verilere göre, birkaç hafta önce 183.056 milyon TH/s’ye yakın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Kısacası Bitcoin madencileri olası durumlara karşı hazırlıklı. Ancak fiyatın aşağıya düşmesini de hiçbir şekilde istemez.

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin