2022'de
2022'de "asla bulaşmamanız gereken" 3 altcoin! Bunları kimse anlatmaz...

2022’de “asla bulaşmamanız gereken” 3 altcoin! Bunları kimse anlatmaz…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yılın başından beri kripto piyasası düşüş eğilimi yaşıyor. Bitcoin başta olmak üzere pek çok kripto para birimi düşüşler kaydetti. Bazı kripto para birimleri boğa koşusu yaşasa da piyasa hala ayı hakimiyetinde. Kripto piyasasının istatistikleri, çoğu tokenin fiyatının %20’nin üzerine düştüğünü ve toplam piyasa değerinin 1,7 trilyon dolara indiğini gösteriyor.

Piyasa, doğru olanı seçmenin hayli zor olduğu binlerce kripto para birimine sahip. Ancak hiç kimse belirli bir kripto para biriminin gelecekteki ticaret modelinden emin olamaz. Tokenlerin ticaret modeli değişken olduğundan, geleceği tahmin etmek zor ve riskli.

Birçok analist ve uzman, geçmiş verileri inceleyerek tokenlerin geleceği hakkındaki düşüncelerini paylaşıyor. Tüm piyasanın önceki verilerini tutan uzmanların yararlandığı birçok kaynak var. Bazıları tahmin edilen fiyat hareketine ulaşabilirken bazıları ulaşamıyor, bu nedenle genel olarak tokenlerin fiyat hareketleri tahmin edilemiyor.

Piyasa, ekosistemin yapısı ve yol haritasının belirlediği, yatırım yapmaya değmeyen bazı kripto para birimlerine de sahip. Bu nedenle, 2022’de satın almaktan kaçınmak için ilk üç kripto para birimini inceleyeceğiz. Analistler bu üç kripto varlığı Ethereum Classic, EOS ve Zilliqa olarak sıralıyor.

1- Ethereum Classic

Listedeki ilk kripto para birimi, geliştiricilerin tür DApp oluşturmasına tanınan biri Blockchain platformu olan Ethereum Classic (ETC). ETC’nin fiyatı, bu sene %23 ve ATH’sinden %85 düştü. ETC’yi satın almamak için en güçlü sebep, geliştiricilerin kripto paradan vazgeçmiş durumda.

Önemli olan nokta, ETC’nin bir zamanlar Ethereum yatırımcılarının da dikkatini çekmesini sağladığı, Ethereum ile olan ortak noktalarını kaybetmesi. Ayrıca Ethereum Classic, Solana ve Avalanche gibi platformlardan güçlü bir rekabetle karşı karşıya ve buna karşı bir silahı yok gibi görünüyor.

2- EOS

İkinci kripto para, tüm zamanların en yükseğinden %85 düşen EOS. O da 2022’de satın almaktan kaçınılması gereken ana paralardan biri. olarak gösteriliyor Üstelik EOS 4 yıldır herhangi bir uygulama oluşturmadı.

3- Ziliqa

Uzak durulması gereken tokenler listesinde üçüncü kripto para, parçalama konseptini tanıtan öncü Blockchian platformu Zilliqa (ZIL). ZIL’in fiyat değeri de rekor zirvesinden %80’in üzerinde düşerken, zirveye ulaştığında en iyi paralar arasında yer alıyordu. Birçok platform, ZIL’den daha iyi çalışan parçalama kavramını entegre ettiğinden, ZIL’in 2022’de satın almaya değer olmadığı tahmin ediliyor. Diğer platformlar arasında Polkadot, Elrond ve NEAR yer alıyor, dolayısıyla ZIL’in kullanıcıları çekme konusunda daha fazla şansı olması da beklenmiyor.

Nitekim, kripto para birimlerine yatırım yapmadan önce insanların kendi araştırmalarını yapmaları her zaman tavsiye edilir. Devasa kripto piyasası arasında, yatırımcıların doğru olanı seçmeye dikkat etmesi gereken birçok potansiyel token ve şaka kripto parası var. Ayrıca, kripto alanı biraz toparlanmaya başladı, bu nedenle gelecekte büyük bir boğa piyasası yaşama şansı da var. O yüzden kararlarınızı lütfen kendiniz verin.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin