Haftalık kripto bülteni: Bu hafta haberlerde öne çıkan başlıklar...

Yeniden kripto tasfiyesi yaşandı: İşte son 24 saat içindeki miktar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasası yeniden kan gölüne döndü. Ocak ayında gezdiği bölgelere yeniden inen Bitcoin ve türevleri kötü günlere yine yelken açtı. Sabah saatlerinde 37.000 doların altına sarkan BTC, yeniden direnç göstermek istiyor. Ancak öğlen saatlerinde yeniden hareketlendi. Bu süre zarfında kripto tasfiyesi ise dikkat çekti. 

Bitcoin’in serbest düşüşü, varlığın bu haftanın en düşük seviyesine getirdi. Ancak düşüş burada bitecek mi, merak konusu. Çoğu altcoin ise daha da fazla acı çekiyor. Az bir toparlanma gözükse de fake hareketler olarak nitelendirilebilir.

Kripto para piyasasındaki en son artan oynaklık, 24 saatlik bir ölçekte 400 milyon doları aşan tasfiyelere neden oldu. Bireysel yatırımcıların aşırı kaldıraç kullanması felakete yol açtı. Özellikle de bu işi bilmeyenler için daha kötüsü gerçekleşti. Kripto tasfiyesi ile yatırımcıların cüzdanları sıfırlandı.

Kripto tasfiyesi insanları gafil avladı

Son 24 saat içinde yaşanan kripto tasfiyesi yatırımcılar için önemli bir acıya neden oldu. Bu, BTC’nin günde yaklaşık 3.000 dolar düşmesiyle eş değer oldu. Bir haftadan kısa bir süre içinde tüm piyasa değerinden yaklaşık 400 milyar dolar buharlaştı.

Kripto kışı ve ayı piyasası terimleri topluluk içinde dönmeye devam ediyor. Bitcoin’in durumu dünden beri daha da kötüleşiyor.

Varlık, imrenilen 40.000 doları çoktan kaybetmişti. Ani ve kısa bir fiyat pompası onu bir geri çekilmeye neden oldu. Ancak bu kısa sürdü ve BTC bir kez daha düştü. Kripto tasfiyesinin gölgesinde Bitcoin 3 Şubat’tan bu yana yeni en düşük fiyat noktasını gördü.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin