Yeni parachain geliyor. Siz de kazanabilirsiniz!
Yeni parachain geliyor. Siz de kazanabilirsiniz!

Yeni parachain kapıda: Siz de kazanabilirsiniz! Kampanyalar arka arkaya geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezsiz bir sipariş defteri tabanlı kripto para birimi borsası olan Polkadex, “Ethereum katili” olarak bilinen Polkadot’ta bir parachain yuvası kazanmak için yarışıyor.

Kampanyalar geliyor

Substrat temelli proje, bu ay başlayacak bir kitle kredisi kampanyası duyurdu. Topluluk, başarılı bir teklif vermek için yeterli miktarda fon sağlamak adına DOT tokenlerini Polkadex’e ödünç vermeye teşvik ediliyor. Borsa kazanırsa, tokenler parachain’in piyasaya sürülmesinden sonra 96 ​​hafta boyunca kilitlenecek. Teklif başarısız olursa, katkıda bulunanlar tokenlerini geri alacaklar. Polkadex’in kitle kredisi kampanyası sırasında ödünç alacağı maksimum fon miktarı 8 milyon DOT ile sınırlandırılmış durumda.

Polkadex, kitle kredisi katılımcılarını teşvik etmek için, borsanın yerel kripto para biriminin toplam arzının onda birini temsil eden iki milyon PDEX tokeni verecek. Bunun da ötesinde, bonus ödüller için yarım milyon PDEX tekeni var. En fazla katkıda bulunan 1.000 kişi, Polkadex tarafından verilen, karşılıksız bir token alabilecek.

Nasıl kazanılır?

Sınırlı sayıda parachain yuvası olduğundan, adayların Polkadex’te bir yuva kazanmak için bir müzayedeye katılmaları gerekiyor. Kazananlar, slotlarını ikincil bir pazar aracılığıyla da satabiliyorlar.

Eylül ayında faaliyetlerine başlayan Polkadex, parachain slotunu kazanmanın diğer zincirlerden token getirmeyi çok daha kolay hale getireceğini iddia ediyor.

Kurucu ortak Vivek Prasannan’a göre, en büyük Polkadot tabanlı borsa olmayı hedefliyor:

“Diğer parachain projelerinden ve ötesinden çapraz zincir likiditesini destekleyen Polkadot için en büyük sipariş defteri borsası olmayı hedefliyoruz.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin