Vladimir Putin, Rusya Merkez Bankası’nı kripto konusunda uzlaşmaya çağırdı

Vladimir Putin, Rusya Merkez Bankası’nı kripto konusunda uzlaşmaya çağırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto dünyasında son günlerin çöküşüne neden olan gelişmelerden biri de Rusya’da yaşanan olaylardı. Hem “Soğuk Savaş” hem de ülkenin merkez bankasının açıklamaları piyasayı olumsuz yönde etkilemişti. Şimdi ise Vladimir Putin, önemli bir adım attı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülke hükümeti ve Merkez Bankası’nın kripto para birimleri üzerinde anlaşmaya varmasını istedi. Bu haber akşam saatlerine doğru geldi. Piyasalarda haberin yayılması olumlu karşılandı. Olaya bizzat el atan Putin’in isteği geri çevrilmemesi bekleniyor.

26 Ocak Çarşamba günü Putin, hükümet üyeleriyle bir konferans düzenledi. Yapılan video konferans toplantısında Putin, önemli açıklamalarda bulundu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kripto varlıklarla ilgili yaşanan süreci de değerlendirdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, uzlaşı istiyor

Rusya’da siyasi gündem son günlerde fazlasıyla yoğun. Hem komşu ülke ile yaşadıkları hem de kripto tarafında tavrı ile yoğun bir hafta yaşıyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise, her iki süreci yakından takip ediyor. Bugün katıldığı video konferans toplantısında ise şunları söyledi: 

“Merkez Bankası teknolojik ilerlememizin önünde durmuyor ve en son teknolojileri bu faaliyet alanına sokmak için gerekli çabayı gösteriyor. Elbette burada, özellikle elektrik fazlasına ve ülkedeki iyi eğitimli, mevcut personele atıfta bulunarak, özellikle sözde madencilikte belirli rekabet avantajlarımız var”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin