featured

Uzak Doğudan Sert Rüzgarlar Esiyor. Bitcoin Fiyatı 3.000 Dolara Geriledi.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Özellikle Çin Hükümetinin almış olduğu tutumlardan dolayı Bitcoin‘in geleceği ve pazar payının ne olacağı merak konusuydu. Bir-iki hafta öncesine kadar 4.600 dolarlar seviyesinde iken ani gelişen ICO ların yasaklanma haberlerinden sonra piyasadaki tedirginlik devam ediyor. Gelinen Son nokta ise ; Tüm Borsaları kapatma kararı.



Uzak doğudan esen bu sert rüzgarların kripto para sektörünün 50 milyar dolarlık bir kaybına neden oldu. 

 

Gelinen son noktada Bitcoin’in fiyatı 3.000 doların altında işlem görürken, Ethereum ise 200 doların altında işlem görmeye başladı.

Yakın zamanda ki fiyatlarına baktığımızda Btc’nin 4.600 $, Ethereum’un 400 $ seviyelerinden bu noktalara gelmesi Uzak doğunun ne kadar etkili olduğunun göstergesi olsa gerek.

Uzmanlara göre ise bu süreç; Manüplasyon başka bir şey değil. Fiyatların artması için gerekli olan şeyin fiyatının önce düşürülmesi gerektiğini savunan uzmanlar, BTC’nin ve sektörün rekor fiyatlarla geri geleceğini düşünüyor. Geçmişteki örneklerine baktığımızda ise bu durum tamamen doğru olabilir;

Btc’nin 600 dolar seviyelerinde iken birden 200 dolara kadar gerilemesi daha sonra ki süreçte 1.200 dolara kadar çıkması bunun bir örneği olabilir.

 

Mesut Paçavra

Global Pazarlama / Mining Uzmanı

 


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin