Uniswap’in günlük ücret üretimi zirvede - ne anlama geliyor?
Uniswap’in günlük ücret üretimi zirvede - ne anlama geliyor?

Uniswap’in günlük ücret üretimi zirvede – ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uniswap şu anda Ethereum’dan sonra günlük ücret üretimi açısından ikinci sıradaki kripto platformudur.

Ne anlama geliyor?

Dünyanın en büyük merkezi olmayan borsası Uniswap şu anda Bitcoin’in günlük ücret üretimini %50’den fazla geride bırakıyor.

Veri izleme web sitesi CryptoFees’e göre, önde gelen Ethereum destekli merkezi olmayan borsa Uniswap, son 24 saatte 4,8 milyon dolardan fazla ücret üretti. Bu, otomatik piyasa yapıcısını Bitcoin’in üzerine taşıdı ve ikinci sıraya getirdi.

Günlük ücretlere göre en iyi ağ, CryptoFees tarafından takip edilen diğer 30 ağı geride bırakan 16,5 milyon dolarlık Ethereum’dur.

BitInfoCharts’a göre, Uniswap’in yüksek ücretleri, Ethereum’un fahiş gaz fiyatlarının bir ürünüdür ve mainnet işlem ücretleri şu anda ortalama olarak 13,60 $ seviyesinde. Etherscan’a göre, Uniswap’teki token swapları şu anda ortalama 33,68 dolara mal oluyor.

ETH Gas Station, Uniswap’in sektördeki en büyük gas ücreti üreten olduğunu ve son 30 günde 2 milyon dolarlık Ethereum ücreti ürettiğini bildirdi. Tether stablecoin, aynı dönemde üretilen 1,65 milyon dolar ile gaz kullanımında ikinci sırada yer alıyor.

Bu yüksek ücretler, Ethereum destekli DeFi’yi birçok yeni üye için erişilemez hale getirdi ve bazı kullanıcıları Binance Smart Chain’de çalışan PancakeSwap DEX gibi daha ucuz alternatiflere yöneltti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin