featured

Ukrayna’ya yardım için çıkardığı NFT’ler birkaç saat içinde tükendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rusya-Ukrayna savaşında mağdur olan insanlar için yardım kampanyaları sürüyor. Tüm dünya savaşa sessiz kalmayarak ellerinden geleni yapıyor. Kripto dünyasından ise yardım daha çok hissedilir şekilde geliyor. Sadece insani yardım değil askeri yardımlar da bu süreçte ön plana çıktı. Şimdi emekli astronot Ukrayna’ya yardım için çıkardığı NFT’leri sattı. NFT’ler bir hayli fazla ilgi görürken, satışlar anında gerçekleşti.

Uluslararası Uzay İstasyonunda yaklaşık bir yıl geçiren eski bir NASA astronotu, takas edilemeyen tokenları serbest bırakan en son kahraman olarak görülüyor.

Scott Kelly, Rusya’nın savaşı karşısında Ukrayna’nın insani çabalarına fayda sağlamak için bugün, Uluslararası İnsanlı Uzay Uçuşu Günü’nde ilk NFT derlemesi olan “Dreams Out of This World”ü yayınladı.

Bir içerik geliştirme stüdyosu olan Orange Comet, NFT’lerin baş mimarı oldu. Kelly ve stüdyo, net kazancının yüzde 100’ünü Ukrayna’daki çalışmalarını desteklemek için The Global Empowerment Mission’a bağışlama sözü verdi.

NFT’nin sunumu aynı zamanda ana akım izleyicileri kriptoya çekmek ve ilk uzay uçuşu günlerinde yaptığı gibi bilinmeyeni keşfetmeye teşvik etmek için tasarlandı.

NFT’lerin ilgi görmesiyle tamamı satıldı

Kelly’nin koleksiyonu, OpenSea’platformunda satışa sunuldu. 3.333 üretken sanat eserinden oluşuyor. Her görüntü, astronotları uzayda süzülmek, goril kıyafeti giymek veya Ukrayna bayrağının renklerine bürünmek gibi çeşitli ortamlarda tasvir ediliyor.

NFT koleksiyonunun tamamı birkaç saat içinde tükendi ve 500.000 dolardan fazla para topladı. Scott Kelly, duygusal bir açıklama yaptı:

“Benim hikayem tipik bir astronot hikayesi değil. Büyürken fakir bir öğrenciydim. Okulda zorlandım ve biraz hayalperesttim.”

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin