Tezos fiyat analizi: Simetrik üçgen modeli XTZ fiyatında patlamaya neden olabilir!
Tezos fiyat analizi: Simetrik üçgen modeli XTZ fiyatında patlamaya neden olabilir!

Tezos fiyat analizi: Simetrik üçgen modeli XTZ fiyatında patlamaya neden olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos kripto para fiyatı, geçen ay konsolidasyonlu bir ralli içinde hareket etti. Bu yana doğru yürüyüş, günlük zaman çerçevesi grafiğinde simetrik bir model ortaya çıkardı. Kripto para fiyatı, yeni bir ralli öneren bir yükseliş patlaması ile bu modelden kurtulmaya hazırlanıyor.

Önemli teknik noktalar:

XTZ boğaları 200-EMA’yı geri almaya çalışıyor.

Tezos kripto parasındaki gün içi işlem hacmi, %243,5’lik bir artışla 199.7 Milyon dolara ulaştı.

Tezos Price Analysis: Symmetrical Triangle Pattern Could Lead 20% Growth In XTZ Coin

Tezos kısa bir süre önce 4,5 dolarlık bir kırılmayı sürdürmeyi başardı ve yeni bir ralli başlatmaya hazırlanıyordu. Bununla birlikte, fiyat 200-EMA’nın üzerinde kalamadı ve bu da başka bir küçük geri çekilmeye neden oldu. Yaklaşan bir destek trend çizgisi, fiyatın 3,8 dolarlık dip desteğe düşmesini engelliyor ve bunun yerine yatırımcılar için simetrik üçgen deseni şeklinde mükemmel bir ticaret fırsatı ortaya koyuyor.

Yazım sırasında XTZ fiyatı, %4,27’lik bir gün içi kazançla 5 dolardan işlem görüyor. Bu günlük yükseliş mumu, 200-EMA çizgisini kırmaya çalışıyor ve uzun vadeli yatırımcılar için mükemmel bir avantaj sağlıyor. Günlük Göreceli Güç Endeksi 62 seviyesinde yani nötr bölgenin üzerinde yer alıyor. Böylece bu seviye Tezos için yükseliş sinyali veriyor.

Tezos fiyat analizi: Trend çizgisi yükseliş sinyali veriyor mu?

Tezos Price Analysis: Symmetrical Triangle Pattern Could Lead 20% Growth In XTZ Coin

Şu anda, XTZ, formasyonun direnç trend çizgisinden ve 200 günlük EMA’dan aynı anda bir yükseliş koparmaya çalışıyor. Bununla birlikte, gerçek bir kırılmayı doğrulamak için kripto yatırımcıları, günlük bir mumun bu direnç seviyelerinin üzerinde kapanmasını beklemeli.

Tezos fiyatının bu kırılmayı sürdürememesi durumunda, uzun vadeli yatırımcılar, fiyat yükselen trend çizgisinden yeterli desteği alana kadar yükseliş hissini sürdürebilir. Geleneksel pivot seviyeleri, Tezos fiyatı için en yakın direnci 5,65 doları ve ardından 5,1 dolar direncini gösteriyor. Karşı uca gelince, destek seviyeleri 4,66 dolar ve 4,1 dolar olarak belirlenebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin