Flaş: Shiba Inu yangın yeri! Büyük gün geldi... Neler olacak?
Flaş: Shiba Inu yangın yeri! Büyük gün geldi... Neler olacak?

Flaş: Shiba Inu yangın yeri! Büyük gün geldi… Neler olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bigger Entertainment’ın kurucusu Steven Cooper, ekibi tarafından 2.75 milyon Shiba Inu’nun daha yakıldığı hakkında tweet yayınladı. Ayrıca ek olarak Shiba Coffee Company de önemli miktarda SHIB’i tedavülden kaldırdığını bildirdi.

Kısa süre önce 14.6 milyon SHIB yandı!

Bahsedilen 2.75 milyon SHIB, Bigger Entertainment ekibi tarafından kimsenin başka bir şekilde para çekemeyeceği veya harcayamayacağı “boş cüzdana” gönderildi. Daha sonra bu meme tabanlı kriptonun toplam miktarı Ekim 2020’den bu yana yakıldı. Bigger Entertainment, kripto için NFT’ler, etkinlikler için biletler satar ve müşterilerin müzik parçalarını dinlemesine izin vermek için kazanılan ücretlerin bir kısmını yakar. 26 Aralık’ta yüklü miktarda Shiba Inu tokeni imha ettiler.

Şimdi, 2.75 milyon SHIB daha dolaşımdan çekildi ve şirketin SHIB yakma kampanyasını açıkladığı Ekim ayının sonundan bu yana yakım gerçekleşti. Ayrıca, Aralık ayının sonunda Cooper, önümüzdeki günlerde ekibinin Shiba Inu’yu yakmak için yeni yollar ararken yakım oranlarını ikiye katlamayı planladığını tweetledi.

Son olarak, Cooper bugün daha fazla SHIB yakacaklarını belirtti. Aralık ayının sonlarında, bu yıl her ay SHIB yakma olaylarının gerçekleşeceğini duyurdular. Genel olarak, Aralık ayında Shiba Inu topluluğunun çeşitli üyeleri tarafından üç milyardan fazla SHIB yakıldı.

Shiba Coffee Company, 2. büyük Shiba Inu yakımını gerçekleştiriyor

Steven Cooper ayrıca Shiba Coffee Company’yi Shiba Inu’yu harcanamaz bir cüzdana gönderdikleri için tebrik etti.

Paylaşılan tweete göre, şirket 2 Ocak’ta 400 milyon dolar imha etti. Böylece onlar ve Bigger Entertainment tarafından yakılan toplam 14.6 milyon SHIB oldu. Twitter hesabı Shibburn , bu miktarın yanı sıra, son yirmi dört saat içinde Shiba Inu topluluğu tarafından da SHIB yakımı gerçekleştiğini sözlerine ekledi. Şimdi, dolaşımdaki SHIB miktarının neredeyse yarısı bir katrilyondan imha edildi. Daha önce bildirildiği üzere, yok edilen SHIB miktarının neredeyse yarısı Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin tarafından yakıldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin