featured

Solana tabanlı kripto cüzdanı Phantom için Android desteği geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İOS’ta bir mobil uygulama yayınlayan kripto cüzdanı Phantom, aylar sonra, diğer bir platformda uygulamayı başlattı. Popüler Solana cüzdanlarından biri olan Phantom, uygulamasının Android’de resmi lansmanını duyurdu. 

18 Nisan 2022 Pazartesi günü bir tweet atan ekip, kullanıcıların artık mobil uygulamasını Google Play Store’dan indirebileceklerini açıkladı. Bu, Android’de çalışan herhangi bir cep telefonunda bir yerden kripto ve takas edilemeyen tokenları (NFT’ler) gönderebilecekleri, alabilecekleri, takas edebilecekleri, stake edebilecekleri, kazanabilecekleri ve depolayabilecekleri anlamına geliyor.

Kripto cüzdanı Phantom artık iki uygulama merkezinde

Solana tabanlı cüzdan, yeni gelişmelerle birlikte ilerleyişini sürdürüyor. Son yaptığı güncelleme ile birlikte uygulama alanında adımlar atıldı. Ekip,

“Phantom’da push bildirimleri ve gelişmiş ‘Son Etkinlik’ sekmemiz gibi yeni yayınlanan özellikler, lansman sırasında Android’de de yayında.”

Öte yandan, beta aşamasında topluluktan büyük bir ilgi olduğunu ve uygulamanın bu test dönemine 50.000’den fazla kişinin katıldığı ekip tarafından belirtildi. Basın açıklamasında Phantom’un Vietnam, Hindistan ve Endonezya’daki kullanıcılar tarafından Android’in benimsenmesinin arttığına tanık olduğu söylendi.

Kasım 2021’de Phantom, cüzdanının mobil versiyonunu piyasaya sürmeyi planladığını duyurmuştu. Aynı sene içinde Aralık ayının sonlarında, kurucu ortak ve CEO Brandon Millman, ekibin bir mobil uygulamaya odaklanırken, “NFT satın alma ve satma gibi NFT’ye özgü daha fazla özellik ekleme” planları olduğunu söyledi.

Android lansmanı, Solana tabanlı kripto cüzdanın iOS mobil uygulamasını Şubat 2022’de piyasaya sürmesinden kısa bir süre sonra geldi. Phantom, B Serisinde Paradigm, Andreessen Horowitz, Variant ve Jump Capital gibi yatırımcılardan 109 milyon dolar topladıktan sonra unicorn statüsüne ulaştı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin