Solana için işler kızıştı! Yeni yükseliş kapıda mı? Fiyat analizi
Solana için işler kızıştı! Yeni yükseliş kapıda mı? Fiyat analizi

Solana için işler kızıştı! Yeni yükseliş kapıda mı? Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatı, boğaların 100 dolar seviyesinin altına kısa bir düşüşün ardından fiyatları yükseltmek için geri gelmesinden sonra bugün yükseliş gösteriyor. 

SOL fiyatı, dün yüzde 5,84 arttı ve 101,89 dolara ulaştı. Boğalar dün fiyatları yükseltmeye çalıştılar ancak ivmeyi sürdüremediler ve fiyatlar 97,17 dolara düştü. Ancak boğalar bugün geri döndü ve fiyatları 100 dolar seviyesinin üzerine çıkardı. 

Boğalar için bir sonraki direnç 103,6 dolar seviyesinde görülüyor. Fiyatları bu seviyenin üzerine çıkarabilirlerse, SOL fiyatında daha fazla kazanç görebiliriz.

Son 24 saatte Solana fiyat hareketi: Boğalar baskıyı artırıyor

Solana fiyat analizi, pazarın şu anda konsolidasyon aşamasında olduğunu ortaya koyuyor. Fiyatlar 103,6 dolar ile 95 dolar seviyeleri arasında sınırlandığı için piyasa şu anda konsolidasyon aşamasında.

Solana ticaret hacmi de son 24 saat içinde düştü ve bu da piyasanın son kazançları sindirdiğini gösteriyor. Önümüzdeki birkaç gün, fiyatları 103,6 dolar seviyesinin üzerine çıkarmaya ve yükseliş trendini sürdürmeye çalışan boğalar için çok önemli olacak. Dijital varlık, genel dijital varlık pazarında 7. sırada yer alırken şu anda yüzde 1,8’e hakim durumda.

Solana price analysis: SOL prices correct higher after a brief dip below the $100 level 2

MACD gösterge çizgisi şu anda sinyal çizgisinde bulunuyor ve yükseliş bölgesindeyken, RSI göstergesi şu anda 60 seviyesinin altında olan 54,65’te işlem görüyor. SMA 50 şu anda SMA 200’ün üzerinde işlem görüyor ve bu da yükseliş trendinin hala sağlam olduğunu gösteriyor. Bu durum boğaların fiyatları yükseltmek için ivme kazanması nedeniyle piyasada daha fazla yukarı yönlü potansiyel olabileceğini gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin