Dogecoin ve Shiba Inu’da sert direnç! Teknik analiz
Dogecoin ve Shiba Inu’da sert direnç! Teknik analiz

Dogecoin ve Shiba Inu’da sert direnç! Meme coinlerde şimdi bunlar bekleniyor… Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 39 bin doların hemen altında yükselişe geçti ve bu haberin yazıldığı sırada 40,8 bin dolardan işlem görüyor.

Bu gelişme, son saatlerde altcoin piyasasını olumlu etkiledi. Ancak Dogecoin ve Shiba Inu bir kez daha sert dirençle karşı karşıya.

Dogecoin

Dogecoin, Shiba Inu, MATIC Price Analysis: 19 April

DOGE geçen hafta yükselen bir kanal (beyaz) oluşturdu ve son birkaç gün içinde modelin altında kaldı. Geçen ay, 0,14-0,141 dolar alanı güçlü bir direnç olarak hareket etti.

Saatlik grafikteki RSI nötr 50’nin üzerine çıkarken, CVD de satın alma baskısının varlığını göstermek için yeşile döndü. Bu nedenle, göstergeler önümüzdeki birkaç saat içinde DOGE için yükseliş eğilimine işaret ediyor.

DOGE, talep bölgesi olarak 0,141 doları geri alabilirse, önümüzdeki birkaç gün içinde 0,155 dolara doğru yükselebilir. Aksi takdirde 0,134 dolar veya 0,13 dolar destek seviyesinde bir satın alma fırsatı doğabilir.

Shiba Inu

Dogecoin, Shiba Inu, MATIC Price Analysis: 19 April

Beyaz aralık, SHIB’nin yaklaşık bir hafta boyunca işlem gördüğü bir bölge. Özellikle 0,0000255 dolarlık düşük aralıkta son günlerde çok fazla yatay işlem gerçekleşti ve muhtemelen geri dönüş yolunda SHIB’e direnç olacak.

Awesome Oscillator, 0,0000236 dolarlık alandan gelen sıçramanın ardından sıfır çizgisinin üzerine çıktı. Öte yandan, bu sıçrama CMF’yi +0,05 işaretinin üzerine çıkarmaya yetmedi. Bunun yerine, pazardan güçlü sermaye akışını göstermek için kararlılıkla -0,05’in altında kaldı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin