featured

Sıcak gelişme: Mastercard, müşterilerine NFT satın almayı sağlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NFT’ye olan ilginin artmasından sonra şirketler tek tek bu alanda yeniliklerini açıklıyor. Reel pazarda faaliyet göstere pek çok şirket dahi NFT’leri destekliyor. Kripto dünyasından ayrı tutulan takas edilemez tokenler, birey özgü olması nedeniyle daha eşsiz kalabiliyor. Bu yüzden yeni sanat akımının bir parçası olarak fazla tercih ediliyor.

Mastercard International Inc, büyüyen takas edilemez token (NFT) ve Metaverse pazarına girdi. Ödeme devi, hizmetlerini genişletmek için önde gelen birkaç NFT pazar yeri ile el ele vermek için yola çıktı.

Mastercard, Metaverse’deki hizmetleri genişletiyor

Ödeme devi sadece NFT alanında değil, yeniliklerini Metaverse dünyasına da taşıyor. Mastercard, NFT’ler ve Metaverse dünyasına girme konusundaki merakını birkaç ticari marka başvurusunda gösterdi.

Şirket, Immutable X, The Sandbox, Mintable, Candy Digital ve daha fazlasıyla NFT ticaretini mümkün kılacak. Ayrıca MoonPay için Web3 altyapı hizmet sağlayıcısı olacak.

Şirketin en büyük amacı ise, kullanıcıların Mastercard kartlarını NFT satın almak için kullanmalarına izin vermek. 2,9 milyardan fazla kart sahibinin artık sektörde daha büyük bir etki yaratarak NFT ekosistemine dalabileceğini de sözlerine ekledi.

Daha önce ödeme devi , Circles Logosu ve Priceless sloganı için yaklaşık 15 ticari marka başvurusunda bulunmuştu.

Ödeme devi, güvenli NFT satın almak için araçlar kullanıyor

Mastercard yaklaşık 40 ülkede 35.000’den fazla kişiyle bir anket yaptı. Sonuçlar, %45’inin bir NFT satın aldığını veya almayı düşüneceğini gösterdi. Dijital varlık pazarının gelişen NFT alanında büyük bir zemin oluşturduğu da eklendi. 

Mastercard, bu işbirliğinin Web3’ün benimsenmesini genişleteceğini de söylüyor. Yani şirket hem Metaverse hem NFT hem de Web3 için dört bir taraftan atağa geçiyor. Şirket hiçbir kripto varlığına maruz kalmadan NFT satışları yapmayı düşünüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin