Shiba sahipleri dikkat: Fiyat bu seviyeye gidiyor! Gözünüzü dört açın
Shiba sahipleri dikkat: Fiyat bu seviyeye gidiyor! Gözünüzü dört açın

Shiba sahipleri dikkat: Fiyat bu seviyeye gidiyor! Gözünüzü dört açın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) fiyat hareketi, arka arkaya üçüncü gün ayıların kontrolü altında ve düşüşünü sürdürüyor.

Teknik cephede üç düşüş sinyali ve Rusya ile Ukrayna arasındaki barış görüşmelerinin tekrar başarısız olmasıyla birlikte, arka plan daha fazla gerileme için hazır görünüyor.

Bugünkü açılış fiyatından itibaren, SHIB fiyat hareketi, 0,00002100 doları test etmeden önce %17’lik bir düzeltme daha yapabilir gibi görünüyor.

SHIB fiyat hareketi küresel pazarlarla birlikte ilerliyor

Shiba Inu fiyat hareketi, bir dizi düşüşün ardından ayılar tarafından adeta kuşatıldı. Çarşamba günü, ilk olumsuz sinyal, 0,00002707 dolardan ve aylık pivot seviyesinden yanlış bir kırılma ile boğa tuzağından geldi. Boğalar güçlüydü ancak ayılar üstün geldi ve fiyat hareketini 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) yani 0,00002600 doların altına itti. Sırasıyla SMA, Perşembe günü boğaların pozisyonlarından sıkılmasıyla net yedi.

Aşağı yöndeki ilk ve tek gerçek sağlam destek, yaklaşık 0,00002100 dolar civarında. 0,00002000 dolar da bu seviyenin gücüne katkıda bulunabilir ancak aylık S1 destek seviyesinde 0,00001883 dolara doğru daha fazla baskı görebiliriz.

SHIB/USD daily chart

Girişte belirtildiği gibi, tüm bunlar Ukrayna’nın durumundan ve küresel piyasaların daha da güvenli liman moduna girmesinden kaynaklanıyor. Tek gereken, Ukrayna’dan gelecek olumlu haberler. Beklenen haberler gelirse 0,00002800 dolara hızlı ve sorunsuz bir geri dönüşü tetikleyebilir. Bu hareketle, sadece üst taraftaki kırmızı alçalan trend çizgisi kırılmakla kalmayacak, aynı zamanda %78,6 Fibonacci seviyesi devreye girecek ve daha fazla yukarıya doğru kapıyı açacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin