Shiba Inu'da daha önce görülmemiş katliam geliyor! Girdap başladı... SHIB masalı sona mı eriyor?
Shiba Inu'da daha önce görülmemiş katliam geliyor! Girdap başladı... SHIB masalı sona mı eriyor?

Shiba Inu’da daha önce görülmemiş katliam geliyor! Girdap başladı… SHIB masalı sona mı eriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) fiyatı dün akşam borsalardaki ölü kedi sıçramasının ardından ayılar tarafından kontrol edilmeye devam ediyor. Nasdaq’ın keskin bir düşüşle kapanmasıyla, daha önceki kazanımlardan da vazgeçen SHIB bir düşüşe sürükleniyor ve aşağı yönlü rüzgarlar devam ediyor. 0,00002576 dolar ziyaretinin sonrasında aşağı yönlü testlerin daha da devam etmesi beklenen SHIB buranın da altına kırılırsa 0,00000655 dolara düşme olasılığı var. Bu da %70 oranında korkunç bir düşüş demek.

Shiba Inu pamuk ipliğiyle bağlı

ABD seansında aşağı yönlü 180 derecelik bir U dönüşü gördükten sonra, Shiba Inu fiyatı diğer finansal piyasa varlıklarıyla birlikte bir girdaba girdi. ASIA PAC ve Avrupa oturumları da keskin bir şekilde daha düşük ve risk varlıkları tümden kesiliyor. Bu, bir satışın da gerçekleştiği kripto para birimlerine yansıyor.

Şu anda, SHIB fiyatı, 200 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) ve aylık S1 destek seviyesinin kesiştiği bir seviye olan 0,00002482 dolara düşüyor. Fiyat büyük miktarda desteğe ihtiyaç duyuyor ancak mevcut piyasa hissiyatı bu kadar olumsuzken, yatırımcıların devreye girip ticareti desteklemek isteyeceği kesin değil. Daha düşük bir mola, S2 aylık desteği olan 0,00001623 dolarda bir sonraki duraklamayı görecektir.

Bununla birlikte, S2’nin seviyesi herhangi bir tarihsel alakaya sahip değil, bu da onu nispeten zayıf yapıyor ve daha aşağıdaki tek kilit seviye, S3 aylık desteğinin hemen üzerinde ve bir Fibonacci düzeltmesinin başlangıç ​​noktası olan 0,00000607 dolar gibi görünüyor. ABD seansının nasıl gelişeceğine bağlı olarak, piyasalar düzeltme bölgesine veya hatta bir resesyona girerse, bunun önümüzdeki günlerde ihtimaller arasına girmesini bekleyebiliriz. Sonuç, SHIB’nin şu anda işlem yaptığı yerden piyasa değerinin %70’ini düşmesi olacaktır.

Kritik destek zayıfladı! Bu altcoinde korkunç devaülasyon beklentisi!

Çoğu zaman, piyasalar dün gibi kasvetli bir olumsuz günün ardından bir yükseliş göstermeye alışkındır. Yatırımcılar gelip ilginç varlıkları indirimli olarak almaya başlar ve piyasalar sonunda değerlenir. Bu, 200 günlük SMA’nın yerini koruduğu, fiyat hareketini desteklediği ve 55 günlük SMA’da 0,00003395 dolar civarında bir testle yükseliş mumunun oluşmaya başladığı Shiba Inu için de aynı olabilir.

Yani SHIB yatırımcıları bu kabustan çıkışın da bir yolunu bulabilir gibi görünüyor. Bekleyip göreceğiz.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin