Yatırımcılar dikkat! Bu altcoinde düşüş devam edebilir.
Yatırımcılar dikkat! Bu altcoinde düşüş devam edebilir.

Yatırımcılar dikkat! Bu altcoinde düşüş devam edebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon fiyatı, genel piyasa eğiliminden farklı olarak Cuma günü üst üste ikinci gün düşüş gösterdi. Altcoin’in alıcıları, daha düşük seviyelerin yakınında cazip satın alma fırsatları bulabilirler. Küresel moda markası Prada ve Sports Company Adidas arasındaki işbirliği haberinin ardından düşüşler başlamıştı.

Polygon ayıları günlük grafikte 1,60 doları hedefliyor

Yatırımcılar dikkat! Bu altcoinde düşüş devam edebilir.

Teknik açıdan incelendiğinde MATIC 2 dolar psikolojik seviyesini kırdı ve şu anda 1,84 dolar yatay destek çizgisinin yakınında geziniyor. Polygon 21 Eylül’den bu yana %200’den fazla arttı. Ayrıca, diplerden yükselen trend çizgisi alıcılar için destek oluşturdu. Fiyat, yükseliş eğilimi çizgisini dört kez test etti ve daha yüksek ve daha yüksek dipler yapmak için geri döndü. Şimdi test edilen trend çizgisi nihayet 20 Ocak’ta kırıldı. Bu, MATIC’te daha fazla düşüş için alan sağlıyor.

Momentum osilatörüne bakıldığında, günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), 12 Ocak’ta çokgenin bir “çift tepe” oluşumu oluşturduğu düşüş eğilimini verdi. Bu da aşağı yönlü bir geri dönüş modeli.

Momentum, orta çizginin altına düşen MACD (Hareketli Ortalama Yakınsama) adlı başka bir osilatör tarafından daha da doğrulanır. Üç faktör de kısa vadede parite için düşüş görünümünü güçlendiriyor.

Öte yandan, fiyat yatay desteğin yakınında kalırsa, son zamanlardaki 2,0 dolara teknik bir sıçrama görebilir. Uzun vadeli yükselen çizginin üzerinde bir kabul, bir sonraki hedefi 2,4 dolardan karşılayabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin