Shiba Inu'da şok dalgalanma! Fiyat analizi
Shiba Inu'da şok dalgalanma! Fiyat analizi

Shiba Inu’da beklenmedik dalgalanma! Bu seviyelere gidiyoruz: Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu fiyatı düşüş eğiliminin ardından toparlanmaya başladı.

Bugün fiyat önemli ölçüde dalgalanıyor ve bu durum fiyatın 0,00002334 dolar işaretine yükselmesine neden oldu. Ayrıca, kripto para birimi, piyasadaki düşüş eğilimini takip etmeye devam ederken daha fazla iniş ve çıkış gösteriyor.

SHIB bu haberin yazıldığı sırada 0,00002328 dolardan işlem görüyor. Shiba Inu, 859.178.545 dolar işlem hacmi ve 12.814.423.572 dolar canlı piyasa sermayesi ile 15. sırada yer alıyor.

1 günlük Shiba Inu fiyat analizi: Piyasa sıkışıklığı

Shiba Inu fiyat analizi, düşüş piyasasına işaret ediyor. Ayrıca, piyasanın oynaklığı azalan bir trend izliyor gibi görünüyor ve Shiba Inu’nun fiyatını oynaklık dalgalanmalarına karşı daha az savunmasız hale getiriyor. Sonuç olarak, Bollinger bandının üst sınırı, SHIB için en güçlü direnç olarak hizmet eden 0,00002822 dolarda. Bollinger bandının alt sınırı ise SHIB için en güçlü destek görevi gören 0,00002194 dolarda bulunuyor.

SHIB/USD fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçerek düşüş hareketini işaret ediyor. Öte yandan, fiyatın aşağı yönlü bir hareket izlediği ve azalan bir pazara işaret ettiği görülüyor.

Shiba Inu price analysis: SHIB goes berserk with fluctuations at $0.00002334 2

Fiyat analizi, istikrarlı bir görünümü belirten Göreceli Güç Endeksi (RSI) 43 puanını ortaya koyuyor. Ayrıca, RSI alt nötr bölgeye düşer. Bu nedenle, yukarı yönlü bir yaklaşımın izlenmesi artan bir pazara işaret eder ve satış faaliyetini aşan satın alma faaliyetini temsil ederek RSI puanının artmasına neden olur.

Sonuç

Shiba Inu fiyat analizi, bir düşüş hareketi izleyen piyasayı ortaya koyuyor ve piyasa yürüyüşleri artan özellikler gösterdiğinden daha fazla yükseliş olasılığı gösteriyor. Ayılar şu anda piyasaya hakim, ancak iyi dinamikler sundukları için fiyat büyük olasılıkla boğalar tarafından ele geçirilebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin