featured

Shiba Inu yakım oranı artışta: Fiyatın olumlu tepkisini ne zaman göreceğiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu son 24 saatte %1,13 oranında düşüş kaydetti. Bu düşüş oranı haftalık bazda ise %3. Bununla birlikte, gözde meme coin’in yakım oranının %1,506 olmasına rağmen fiyat henüz olumlu bir tepki vermedi.

Shibburn’den alınan verilere göre, 3,6 milyardan fazla SHIB token’ı meme coin’in toplam arzını düşürmek amacıyla ölü cüzdanlara gönderildi.

Shiba Inu

Bir cüzdan, yakılan toplam token’ların %95’inden fazlasını oluşturuyor. Bu adresin ayrıntıları belirsiz kalsa da, özellikle Shiba Inu protokolündeki bazı mega yakma hareketleriyle ilişkilendiriliyor.

Shiba Inu son birkaç aydır yanma eylemlerinde oldukça tutarlıydı ve oran çoğu zaman yüksekti. Yakma oranı, token’ın fiyat artışını desteklemese de yatırımcılara blockchain’in büyüyebileceği doğal fayda ve temellere sahip olduğunu gösterir.

Çeşitlendirme SHIB için uygun mu?

Shiba Inu’nun şu anda birincil hedeflerinden biri, bir süredir üzerinde çalıştığı Layer-2 protokolü olan Shibarium ana ağını yayınlamaktır. Shibarium, PuppyNet olarak adlandırılan test ağı aşamasındayken, sisteme bağlı adreslerin sayısındaki parabolik artış da dahil olmak üzere bir dizi etkileyici olumlu etkiye sahip oldu.

Shibarium, Shiba Inu protokolünü çeşitlendirmek için mükemmel bir fırsat olarak kabul edildi. Aynı zamanda token’ın söndüğü anda bir kanal oluşturacağı için uzun vadede olumlu olacağı düşünülüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin