featured

Gözde altcoin’in özlenen performansı geri dönüyor: Grafikler bugün yeniden yeşil

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, 0,50 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıktı. Fiyat sırasıyla 0,525 dolar ve 0,550 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarına doğru yükselişe devam edebilir.

XRP bugün, 0,480 dolar seviyesinin üzerine yeni bir yükseliş rallisi başlattı. Fiyat şu anda 100 SMA seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Ayrıca 4 saatlik grafikte 0,4910 dolar seviyesi ile desteklenen önemli bir yükseliş trendi çizgisi var. Bu yüzden gözde altcoin’in fiyatı bugün yükselişe devam edebilir.

Bugün fiyat yükseliyor

Geçtiğimiz birkaç gün içinde XRP fiyatı 0,420 dolarda bulunan destek noktasından yeni bir yükseliş hareketi başlattı. Bu hareketi ile piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum’dan daha iyi performans gösterdi.

0,475 dolar ve 0,480 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarının üzerine net bir hareket oldu. Böylece psikolojik olarak kritik olan 0,5 dolar bile aşıldı. Gün içinde en yüksek 0,5047 dolara dokunulmasının ardından bugün daha fazla yükselişin gelmesi bekleniyor.

XRP gözde altcoin

Gözde altcoin’in yükselişe devam ederken karşılaşacağı ilk direnç 0,5050 dolar civarında bulunuyor. İlk büyük direnç ise 0,525 dolarda. Bu seviyenin üzerinde başarılı bir kırılma gerçekleşmesi durumunda daha yüksek seviyelere dokunabilir. Yakın vadede test edebileceği en yüksek seviye ise 0,585 dolarda.

Düşüş gelebilir mi?

Eğer fiyat 0,505 dolarda bulunan ilk direnci kıramazsa aşağı yönlü bir düzeltme başlatabilir. Aşağı yöndeki ilk destek 0,491 dolar civarında bulunuyor.

Bir sonraki büyük destek ise 0,474 dolar seviyesinde. Büyük desteğin kaybedilmesi durumunda 0,4433 dolara doğru düşüş derinleşebilir. Yani, aşağı yönlü bir kırılma ve 0,474 dolar seviyesinin altında bir kapanış olursa kayıpları artırabilir. Belirtilen durumda, fiyat 0,450 dolarlık destek bölgesini test edebilir.

Teknik göstergeler

Gözde altcoin için 4 saatlik grafikteki teknik göstergeler genel olarak olumlu olsa da, yatırımcıların herhangi bir işlem yapmadan önce kripto para piyasasındaki genel durumu takip etmeleri tavsiye ediliyor. MACD, yükseliş bölgesinde hız kazanırken RSI ise aşırı alım bölgesinde işlem görüyor.

XRP için takip edilmesi gereken destek noktaları 0,491 dolar, 0,474 dolar ve 0,450 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 0,505 dolar, 0,525 dolar ve 0,550 dolar seviyelerinde bulunuyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin