Shiba Inu Metaverse'e girdi: Fiyat uçuşa geçti!
Shiba Inu Metaverse'e girdi: Fiyat uçuşa geçti!

Shiba Inu, Metaverse’e girdi: Fiyat uçuşa geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin rakibi Shiba Inu tokenlerinin fiyatı, kripto para biriminin arkasındaki geliştiricilerin Metaverse’e girme planlarını açıklamasıyla fırladı.

Açıklama şöyle:

“2020’de Metaverse yaklaşık 478,7 milyar dolar değerindeydi. Bu, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüm ev hizmetleri endüstrisiyle kabaca aynı büyüklükte.

Shib’in yaptığı her şey gibi, Metaverse sektörüne liderlik edeceğiz. Şu anda, Shiba Inu Metaverse – Codename: Shiberse için erken geliştirme aşamamız devam ediyor.”

Shiberse dolu dizgin

Shiberse’ün neleri kapsayacağına gelince, ekip, yatırımcıların yakında LEASH coini kullanarak Shiba Lands adlı sanal araziyi satın alabileceklerini ve planlar uygulanmaya başladığında daha fazlasının duyurulacağını söylüyor. Duyurulardan bu yana, Shiba Inu tokeninin değeri %48 gibi büyük bir artış gösterdi.

Ekip “Genel olarak, odak noktamız yalnızca Metaverse endüstrisini değil, kripto dünyasının içindeki ve dışındaki birçok endüstriyi etkimiz altına almak” dedi.

“Sevgili ShibArmy, piyasadaki en iyi kripto topluluğu için daha fazla fayda, proje ve fayda eklediğimiz için Metaverse’imiz sürdürülebilir ekosistemimizde bir çapa görevi görüyor.”

https://twitter.com/Shibtoken/status/1491172436464881670?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1491172436464881670%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fhypebeast.com%2F2022%2F2%2Fcryptocurrency-shiba-inu-tokens-metaverse-announcement

hypebeast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin