Son dakika: Dego Finance saldırıya uğradı!

Son dakika: Dego Finance saldırıya uğradı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi projesi olan Dego Finance, bugün saldırıya uğradı. Sabah saatlerinde gelen habere göre DeFi protokolü hacklendi. Binance borsasında listeleme ile adını duyuran proje kısa süre içinde yatırımcıların dikkatini çekmişti. Şimdi ise saldırıyla beraber yatırımcılara bir şok yaşattı. 

Yakın zamanda başlatılan bir merkezi olmayan finans (DeFi) projesi olan Dego Finance, bir dizi eğlenceli ve akıllı uygulama aracılığıyla değiştirilemez belirteçlerin (NFT’ler) gerekçesini ve etkinliğini yenilemeyi amaçlar. Altyapı ve verdiği hizmetler açısından oldukça iyi bir proje olarak gözüküyor. Ancak bugün yaşadığı saldırı platformun biraz sekteye uğramasına sebep olabilir.

Hack saldırısıyla eş zamanlı olarak DEGO/USD paritesinde ciddi bir geri çekilme yaşandı. Anlık yüzde 10 geriye çekilen kripto para birimi, sabah saatlerinde 3,50 dolara kadar çekildi. Dün 5 dolar ile son zamanlardaki zirveyi gören varlık neredeyse yüzde 30’luk düşüşe sahne oldu.

Dego Finance ekibi saldırı sonrası açıklama yaptı

Dego Finance ekibi saldırı sonrası açıklama yaptı

10 Şubat 2022 Perşembe günü platform hacklendi ve ekibin sağladığı DEGO çifti tükendi. Dego Finance, DEGO mevduatlarını kapatmak için Binance gibi büyük borsalarla eşleşti.

DEGO, resmi bir tweet’te, saldırının tespit edildiğini ve @UniSwap & @PancakeSwap’ta likidite sağlayan adresin ele geçirildiğini belirtti. Ayrıca ekibin sağladığı DEGO çiftleri likiditesinin de çekildiği öğrenildi.

Ekip, resmi Twitter hesabı üzerinden takipçilerini ve yatırımcılarını bilgilendirdi. Tweet’te, “@binance, @kucoinco ve @gate_io operasyon ekipleriyle zaten iletişime geçtik.” mesajını yayınladı. Bununla birlikte DEGO’da kapalı mevduatlar var.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin