Shiba Inu ekibinden açıklama:
Shiba Inu ekibinden açıklama: "Metaverse arazi satışları başlıyor"

Shiba Inu ekibinden açıklama: “Metaverse arazi satışları başlıyor”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, yaklaşık iki hafta önce “Shiberse” adlı metaverse girişimini tanıttı. Yeni duyurusuyla kullanıcıların artık Shiba Inu Metaverse’de sanal arazi sahibi olabileceğini açıkladı. SHIB ekibi, sanal arazi sistemiyle ilgili açıklamalar yaptı. Bu gelişme, SHIB sahiplerinin topraklarını ele geçirmelerine ve Metaverse’in bir parçası olmalarına olanak tanıyor.

Shiberse’de ne var?

Ekip, geliştirmenin ilk aşaması devam ederken Metaverse‘lerine ‘Shiberse’ adını verdi. SHIB, Metaverse’deki küçük ve büyük şirketlerin muazzam ilgisiyle hızlı büyümeyi hedefliyor.

Yalnızca 2020’de Metaverse yaklaşık 478,7 milyar dolar değerindeydi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüm ev hizmetleri endüstrisiyle kabaca aynı boyuta denk geliyor.

Sanal gayrimenkul sunmayı seçen en büyük Metaverse projeleri ise Sandbox ve Decentraland oldu. Bununla birlikte, SHIB ekibi, bir Metavese’nin topluluğa getirebileceği potansiyeli göz önüne alarak bu alana yönelme kararı aldı. Bu nedenle SHIB, çok yakında satın alma/açık artırmaya sunulacak olan Shiba “LANDS”ı kullanıcılara duyurdu.

Shiberse’de kimler LAND satın alabilir?

Ancak blog, mülkler üzerinde teklif vermek için bir sistem olacağını ve  öncelikli olarak $Leash sahiplerine ilk öncelik verileceğini açıkladı. Ekip şu duyuruyu yaptı.

“Bu sıra, ilgili tarafların Metaverse’mizdeki arazi arsalarının bu ilk satış aşamasına öncelikli ve özel erişim sağlayan “$LEASH” tutmasını gerekiyor. Ayrıca $LEASH sahiplerini korumak için bir anti-dump sistemi üzerinde de çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu özel satış süreci tamamlandıktan sonra kalan arazilerin kilidi açılacak. Daha sonra da halka açmayı planlıyoruz.”

Shiba Inu ekibi ayrıca Shiba Land satış etkinliği için özel olarak tasarlanacağını açıkladı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin