Shiba Inu ayıların elinden kurtulamıyor. Kaybetmemek için hangi seviyeler önemli?
Shiba Inu ayıların elinden kurtulamıyor. Kaybetmemek için hangi seviyeler önemli?

Shiba Inu ayıların elinden kurtulamıyor: Kaybetmemek için hangi seviyeler önemli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu düşüş piyasasına girdi ve bu hareketi sürdürecek gibi görünüyor. Boğalar son 48 saatte piyasaya hakim olmasına rağmen, ayılar piyasayı geri almayı başardı ve SHIB fiyatını önemli ölçüde düşürme yolundalar. Dünkü fiyat düşüşünün ardından, SHIB’nin fiyatı önemli ölçüde düştü ve 0,00002080 dolardan 0,00002014 dolara geriledi.

4 Şubat 2022’de fiyat tekrar 0,0002120 dolara yükseldi ve bu eşik civarında kaldı. SHIB şu anda 0,00002110 dolardan işlem görüyor ve 425,681,026 dolarlık işlem hacmine sahip. Shiba Inu son 24 saatte %3,50 arttı. SHIB şu anda 11.632.619.165 dolarlık canlı piyasa değeri ile 15. sırada yer alıyor.

24 saatlik Shiba Inu fiyat analizi

Shiba Inu 24 saatlik fiyat analizi, yükseliş potansiyeli olan bir düşüş piyasası ortaya çıkardı. Ayrıca, piyasanın oynaklığı azalan bir trend izliyor gibi görünüyor ve bu da Shiba Inu’nun fiyatını volatiliteye daha az eğilimli hale getiriyor. Sonuç olarak, Bollinger bandının üst sınırı, SHIB için en güçlü direnç görevi gören 0,00002926 dolar seviyesinde bulunuyor. Aksi tarafta Bollinger bandının alt sınırı, SHIB için en güçlü destek görevi gören 0,00001681 dolarda.

SHIB/USD fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçerek düşüş hareketini işaret ediyor. Ek olarak, destek ve direnç bantları aralarındaki boşluğu kapatıyor gibi görünüyor ve bu da piyasanın sıkılaştığına işaret ediyor. Fiyatın biraz aşağı hareket ettiği görülüyor, bu da daha fazla düşüş aktivitesi ve devalüasyona işaret ediyor.

Shiba Inu price analysis: SHIB struggles for $0.00002120 2

Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı 35 ve kripto para biriminin düşebileceğini göstermekte. Bununla birlikte RSI, istikrarlı dinamiklere ve baskın satın alma faaliyetine işaret eden bir yükseliş eğilimi izliyor gibi görünüyor. Ancak, kripto para birimi tamamen değer kaybedene kadar ayılar durmayacak.

Özetle Shiba Inu için gelecekte bir yükseliş olabilir, ancak şu anda tüm kartları ayılar tutuyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin