2021'de 70 kat değer kazanan bu altcoin 2022'de ne olacak?
2021'de 70 kat değer kazanan bu altcoin 2022'de ne olacak?

2021’de 70 kat değer kazanan bu altcoin 2022’de ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DEX kripto parası The PancakeSwap, 2021’in en iyi performans gösteren DEX’i olarak derecelendirilmişti.

2021’de 70 kat değer kazanan ve 44,18 dolar ile ATH’ye ulaşan coin şu an değerinin yüzde 83’ünü kaybetmiş durumda ve 7,38 dolar civarında işlem görüyor.

PancakeSwap NFT Market’i başlattı

PancakeSwap’ın NFT pazarı, 30 Eylül 2020’de yayına girdi. NonFungible.com tarafından derlenen verilere göre, NFT satışları 2021’de başladı ve yedi günlük satışlar Ağustos sonunda 1,6 milyar doları aştı ve Eylül ortasında 270 milyon dolara düştükten sonra Ekim ayında 685 milyon dolara yükseldi. 17 Aralık’tan önceki 30 gün içinde toplam NFT satışlarının 1,488 milyar dolar olduğunu bildirdi.

Pazar yerinden ve NFT’lerden alınan tüm ücretler veya her ticaretin %2’si, CAKE paralarını geri almak ve yakmak için kullanılacak. Kullanıcıların, PancakeSwap tokenine olan talebi artırabilecek NFT’leri basmak veya oluşturmak için CAKE tokenlerini tutmaları gerekecek, token yakma ise arzı azaltacak. Bunun fiyat için destek sağlaması bekleniyor.

İlk ayda, piyasa yaklaşık 56,6 milyon dolar değerinde 102.208 BNB coinlik bir işlem hacmine ulaştı ve bunun 2.044 BNB’si CAKE’i geri almak ve yakmak için kullanıldı. Geliştiriciler, üçüncü taraf Binance Akıllı Zincir NFT’lerini satın alma ve satma olanağını içerecek olan pazarın 2. aşaması üzerinde çalışıyor.

NFT pazarına girişler CAKE tokenine değer katmaya çalışan borsanın 2022’de henüz istediği başarıya ulaştığı söylenemez. Fakat gelecek için bir umut ışığı olabilir ve uzun vadede kazanç getirebilir.

capital


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin