Shiba Inu ve Dogecoin'i terk eden dev yatırımcılar, bu kripto paraya saldırmaya başladı! Memecoin sevdası bitti, artık bu altcoin'in devri
Shiba Inu ve Dogecoin'i terk eden dev yatırımcılar, bu kripto paraya saldırmaya başladı! Memecoin sevdası bitti, artık bu altcoin'in devri

Shiba Inu ve Dogecoin’i terk eden dev yatırımcılar, bu kripto paraya saldırmaya başladı! Memecoin sevdası bitti, artık bu altcoin’in devri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en zengin Ethereum (ETH) balinaları, genel kripto piyasası geri çekilmeye devam ederken Fantom (FTM) biriktirmeye başladı.

Fantom birikimleri hızlandı

Ölçeklenebilir akıllı sözleşme özellikli kripto para birimi Fantom (FTM), 24 saatlik bir süre içinde rekor düzeydeki en büyük 500 ETH adresinin en büyük hedefi haline geldiğini ve popüler köpek temalı memecoin Shiba ve Dogecoin’i geçti.

FTM bu yazı yazılırken 1,15 dolardan el değiştiriyor. Piyasa değerine göre 45. sıradaki kripto varlığı, son 24 saatte yaklaşık %14 ve bir hafta önce fiyatlandırıldığı yerden %36’dan fazla düştü.

Bir balina 1 milyondan fazla FTM aldı

“Gimli” olarak bilinen bir Ethereum balinası Perşembe sabahı yaklaşık 1,6 milyon dolar değerinde 1.300.000 FTM satın aldı.

Yedi dakika sonra bu yatırımcı, 6,3 milyon dolardan fazla değere sahip 476.799 Chainlink (LINK) satın aldı.

Balinalar ayrıca Tether (USDT), USD Coin (USDC) ve Binance USD (BUSD) gibi sabit paralara da saldırıyor. WhaleStats’a göre varlıklı yatırımcılar ortalama 898.595 USDT, 719.327 USDC ve 245.651 BUSD satın aldı.

Perşembe günü yapılan diğer dikkate değer büyük balina alımları şunları içeriyor.

Bir ETH balinası, 6,45 milyon dolardan fazla değere sahip 485.000 LINK satın aldı
Bir ETH balinası, 4,52 milyon dolardan fazla değere sahip 36.525.140.668 BEAR Coin (BEAR) satın aldı.
Bir ETH balinası, 1 milyon dolardan fazla değere sahip 520 Bull Finance (BULL) satın aldı
Bir ETH balinası, 5,32 milyon dolardan fazla değere sahip 399,999 LINK satın aldı
Bir ETH balinası, 1,33 milyon dolardan fazla değere sahip 99.990 LINK satın aldı

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin