İlk 10 içindeki kripto varlık, Bitcoin ve Ethereum’u fiyatlıyor

Sequoia Capital, kripto varlıklar için yeni bir fon açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital varlıklar her ne kadar oynak ve düşüş yaşasa da müşterisi hiçbir zaman bitmiyor. Aksine bu dünyanın içinde yer almak için yatırımcılar birbiriyle yarışıyor. Özellikle kurumsal yatırımcıların daha çok yöneldiğini görebiliyoruz. Bu da daha güvenilir ve gerçekçi bir piyasa yapıyor. Sequoia Capital, 2022 yılında kervana katılan şimdilik son üye.

Kripto varlıklar önceleri sadece bireysel yatırımcıların dikkatini çeken para birimleri olmuştu. Bireysel yatırımcılar ise belli bir sermaye ile giriş yapıyordu. Ancak piyasa değerinin katlanarak artması küresel bir yatırım almasının yolunu açtı. 

Kaliforniya merkezli büyük bir ABD risk sermayesi şirketi olan Sequoia Capital, dün kripto ve diğer dijital varlıklara yatırım yapmaya odaklanmasını sağlayacak  bir fon başlattığını duyurdu. Risk sermayesi şirketi, fonla ilgili faaliyetleri yürütmesini sağlamak için 500 ile 600 milyon dolar artırdığını söyledi.

Sequoia Capital, yarım milyar dolarlık fon açıkladı

Şirketin yayınladığı rapora göre, kripto borsalarında hali hazırda listelenmiş ve henüz listelenmemiş tokenlara yatırım yapacağı belirtildi. Açıklama Sequoia Capital’in ortağı Shaun Maguire tartından geldi. 

Sequoia, birkaç kurucunun belirteçleri yönetmede daha aktif bir rol üstlenmesini istemesinin ardından kriptoya özel bir fon başlattığını açıkladı. Bu nedenle, sadece kripto varlıklara yatırım yapmak ve token tutmak istemiyor. Aynı zamanda firma kripto fonunu stake etme, likidite sağlamak, yönetime katılmak ve ticaret yapmak için kullanmayı planlıyor.

Maguire, “Bu yeni fon bize daha derinden etkileşim kurma esnekliği sağlıyor. Ethereum, Solana, büyük DeFi protokolleri ve ötesindeki geliştirici ağımız bizi de aynısını yapmaya teşvik etti.” Sözlerini aktardı.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin