Seçmece iki altcoin: Teknik analiz ne anlatıyor?
Seçmece iki altcoin: Teknik analiz ne anlatıyor?

Seçmece iki altcoin: Teknik analiz ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 47.000 dolar bölgesine yeniden girerken korku hissi arttı. Binance Coin ve Tron gibi altcoinler de düşüşe geçti. İbre ayılardan yana ve bu kripto paralar 20-50-200 SMA’larının altına düştü.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

Geçtiğimiz birkaç gün içinde BNB, 4 saatlik grafiğinde simetrik bir genişleyen takoz (yeşil) oluşturdu. Bir önceki yukarı yönlü ralli, kripto para biriminin 27 Aralık’ta iki haftanın en yüksek seviyesini 569 dolar direncinin yakınında bulmasının ardından dik bir dönüş gördü.

Son iki gün içinde yaklaşık %6’lık bir geri çekilmenin ardından BNB, 532 dolar seviyesinde test alanı bulmak için 550 doların altına düştü. Bu seviye aynı zamanda alt trend çizgisi (yeşil) ile de çakıştı.

Bu haberin yazıldığı sırada BNB 20-50-200 SMA’sının altında 537,5 dolardan işlem görüyor. RSI 43 seviyesinde kaldı ancak bazı canlanma işaretleri gösterdi. DMI ayılar ile rezonansa girdi, ancak ADX altcoin için zayıf bir yön eğilimi gösterdi.

Tron (TRX) fiyat analizi

TRX, 17 Aralık’ta korku hissi yükselirken simetrik bir üçgen çöküşüne tanık oldu. O zamandan beri, alt kanalda (sarı) salınım yaptıktan sonra 23 Aralık’a kadar sürekli olarak daha düşük dipler ve daha düşük zirveler belirledi.

Çok önemli görülen 0,078 dolar seviyesini (dört aylık destek) kaybettikten sonra, boğalar bu işareti hızla geri aldı ancak 0,082 dolar seviyesini geçemediler. Bu seviyeyi iki kez yeniden test ettiler, ancak daha geniş bir satışa yenik düştüler. Sonuç olarak, TRX bir geri çekilme gördü, ancak 0,078 dolar halen iyi bir destek olarak kalıyor.

Şimdi, Süper Trend nihayet kırmızı bölgeye döndü. Bu haberin yazıldığı sırada TRX 0,07857 dolardan işlem görüyor. RSI sürekli olarak daha düşük dipler kaydetti ve kendisini orta çizginin üzerinde sürdürmek için mücadele etti. ADX zayıf yönlü eğilim bölgesine doğru sallanırken DMI düşüş eğilimi gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin