featured

Avalanche (AVAX) kripto piyasasında yeniden parlıyor: Boğalar fiyatı nereye kadar yükseltebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Avalanche (AVAX), bir süredir durgunluğunu koruyordu. Ancak AVAX nihayet son rallisi ile yeniden grafiklerini yeşile boyadı.

Avalanche (AVAX), fiyat performansı ve ekosistem gelişimi açısından 2023’ün ikinci yarısını oldukça sakin geçirdi. Ancak token, Ekim ayı sonlarında çarpıcı bir geri dönüş yaşadı ve değeri son haftalarda büyük oranlarda arttı.

Avalanche’ın yükseliş eğilimi, yatırımcıların çeşitli dijital varlıklara giderek daha fazla ilgi duyması nedeniyle daha geniş kripto pazarındaki iyimser bir ruh hâli ile örtüşüyor. Piyasa lideri olan Bitcoin’in 37,000 doların üzerinde kalmayı başarmasıyla diğer kripto para birimleri de hareketlendi. Yani AVAX, piyasadaki olumlu hissiyatı lehine çevirmeyi başararak yatırımcılarının yüzünü güldürdü.

Avalanche (AVAX) %31’lik rallisi ile yükselişe devam ediyor

Eylül ayı sonlarında altcoin’in fiyatı yılın en düşük seviyesi olan 8,78 dolara geriledi. Bir süre düşük fiyatlarda işlem görmesinin ardından, boğalar yeniden piyasaya geri döndü. Fiyatın dibe vurmasının ardından kripto para biriminin fiyatı yükselişe geçti. Boğalar, yukarı yönlü hareket ile 2023 yılının başlarında dokunduğu yüksek seviyelere yeniden çıkmayı hedefliyordu.

AVAX, son 24 saat içinde %31 oranında bir artış kaydederek hedeflerine bir adım daha yaklaştı. Haftalık grafikte de karşımıza olumlu bir tablo çıkıyor. Bir hafta içinde %48 oranında yükseliş kaydeden AVAX, bu yazının yazıldığı sırada ise 18,11 dolar civarında işlem görüyor.

Avalanche AVAX

Avalanche fiyat tablosuna daha geniş bir bakış, token’ın son zamanlardaki yükselişini ve arzu edilirliğini ortaya koyuyor. CoinGecko verilerine göre AVAX’ın değeri geçen ay iki kattan fazla arttı.

Avalanche’ın bu kadar kısa bir zaman dilimindeki iyi fiyat hareketi, şu anda daha geniş kripto pazarında ortaya çıkan yükseliş ruhunun altını çiziyor. Piyasadaki olumlu hava sebebiyle diğer gözde altcoin’lerden olan Solana, Ethereum ve Chainlink fiyatları da son haftalarda yükseliş kaydetti.

Ayrıca, CoinMarketCap verilerine göre AVAX’ın günlük işlem hacmi de %85’ten fazla arttı. Gözde altcoin’in mevcut piyasa değeri de son 24 saat içinde %30 oranında bir artış kaydetti ve şu anda 6,68 milyar dolar.

Yükseliş momentumu 22 dolara kadar devam edebilir mi?

Birçok yatırımcı Avalanche fiyatındaki yükselişin nereye kadar devam edeceğini merak ediyor. Boğalar güçlü kalmaya devam ederse yukarı yönlü ralli bir süre daha devam edebilir. Kripto para biriminin önceki boğa piyasasında en güçlü performans gösterenlerden biri olduğu ve 145 dolara kadar yükseldiği göz önüne alındığında bu mantıklı görünüyor.

Yakın vadede fiyat hareketi verileri, AVAX’ın 20 dolarda bulunan kritik direnç noktasını kolaylıkla aşabileceğini gösteriyor. Bu direnç noktasının üzerinde bir kapanış gerçekleşmesi durumunda ise gözde altcoin kolaylıkla 22 dolara yükselebilir.

Eğer Avalanche 22 dolar fiyat seviyesini aşabilir ve bunun üzerinde bir kapanış gerçekleştirebilirse token’ın fiyatı hızla 60 dolara fırlayabilir. Ancak kripto para piyasası değişken olması ile meşhurdur. Bu yüzden şu anda her şey olumlu görünüyor olsa da bir anda kara bulutlar geri dönebilir.

Bu koşullar AVAX içinde geçerlidir. Eğer direnç noktası kaybedilirse fiyat yeniden 15 dolara düşebilir.

Web 3.0’da yatırımın geleceği: Launchpad XYZ

Launchpad XYZ, kripto dünyasında çığır açan yaklaşımlarıyla dikkat çeken bir Web 3.0 tabanlı yatırım platformudur. Bu yeniliklere açık proje, NFT’lerden oyna-kazan oyunlara ve ICO’lara kadar geniş bir yelpazede odaklanarak, Web 3.0 dünyasını daha da erişilebilir kılmayı amaçlıyor. LPX, yatırımcılara sadece 0,045 dolarlık bir fiyatla ön satışa sunuluyor.

Launchpad.XYZ’i Ziyaret Edin

Ayrıca, LPX sahibi olmanın sunduğu avantajlar oldukça çekici. Launchpad DEX’te işlem yaparken indirimli işlem ücretleri gibi farklılıklar, yatırımcıları bu projeye çeken unsurlardan sadece birkaçı. Token’ın fiyatındaki beklenen kısa vadeli yükselişler, ön satışı kaçırmamanın büyük bir avantaj olduğunu gösteriyor. Ön satış tamamlandığında, LPX token’ları Launchpad DEX’te listelenecek ve kullanıcılara geniş bir yatırım seçeneği sunacak.

Launchpad.XYZ’i Ziyaret Edin

Launchpad XYZ’nin dikkat çeken bir diğer özelliği ise, bilinçsiz yatırımları önlemeyi amaçlayan eğitici materyallere sahip olmasıdır. Bu, kripto yatırımcılarının en yaygın hatalarından biri olan yetersiz bilgiyle işlem yapma olasılığını azaltır. Kullanıcılar, blockchain ve kripto para konularında bilinçlenerek, yatırım yaparken daha iyi ve doğru kararlar vermeye yönlendirilirler.

BitcoinWorld


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin