Ripple (XRP) sonunda hamlesini yaptı – artık 4 numara
Ripple (XRP) sonunda hamlesini yaptı – artık 4 numara

Ripple (XRP) sonunda hamlesini yaptı – artık 4 numara

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, Cardano (ADA) ile rekabeti yoğunlaşırken dördüncü sırasını geri kazandı. XRP, kripto para birimi sıralama web sitesi CoinMarketCap’teki 4. sırasını geri aldı.

Zor durumdaki kripto para birimi, bir haftada yüzde 50’nin üzerinde artışla 0,64 dolara yükseldi.

XRP şu anda 2021’de ikinci en büyük haftalık mumunu alma yolunda ilerliyor.

6441

XRP, yasal sıkıntılarına rağmen dayanıklılığını koruyor

Kripto para birimi, Temmuz 2014’ten bu yana ilk kez beşinci sıraya düşmüştü.

Ripple Labs, Aralık ayı sonlarında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından ezici bir dava ile vurulduğundan beri XRP, kötü bir şekilde değer kaybetti. İki haftadan daha kısa bir süre içinde, piyasadaki katılımcıların token fiyatını manipüle etmesi nedeniyle Şubat başında 0,78 dolara yükselmeden önce yüzde 70’in üzerinde değer kaybı yaşadı.

Yasal sıkıntılarına rağmen, XRP hala nispeten iyi performans gösteriyor. Çünkü kimileri Ripple’ın SEC ile bir Block.one tarzı anlaşma yapabileceğine inanıyor.

Yine de, Silikon Vadisi yatırımcısı Jason Calacanis’in geçtiğimiz günlerde “açıkça” sıfıra düşeceğini söylemesi ile SEC davasının kripto para birimine büyük bir darbe olduğuna inananlar var.

Cardano ile rekabet yoğunlaşıyor

XRP’nin performansının ne kadar altüst olduğu göz önüne alındığında, token’ın dördüncü sırada kalmayacağı kuvvetle muhtemel.

Geçtiğimiz ay boyunca Cardano, “Mary” hard forkunun piyasaya sürülmesinin ardından Ripple bağlantılı kripto para birimine ciddi bir rakip olarak ortaya çıktı. İki büyük kripto oyuncusu arasındaki boşluk şu anda 1 milyar doların altında.

Öte yandan, XRP ivme kazanmaya devam ederse, yakında piyasa değeri 31 milyar doları aşan Tether (USDT) stablecoin’i geride bırakabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin