featured

Quantum Blockchain hisseleri, Bitcoin Madencilik teknolojisi testlerinden sonra yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Quantum blockchain hisseleri yükselişe geçti. Qubit tabanlı madencilik için yeni patentin Bitcoin madencilik operasyonları için hashing hızını artırması bekleniyor. Quantum Blockchain Technologies PLC hisseleri, şirketin daha hızlı Bitcoin madenciliği programını kuantum bilgisayarda test edeceğini açıkladı. Planın kısa bir süre içerisinde yürürlüğe gireceğini ve olumlu sonuçlarla birlikte patentleri dolduracağını söylemesinin ardından yükselişe geçti.

Grup, Bitcoin madenciliği için yeni bir kübit tabanlı algoritma için patent başvurusunda bulunduğu için hisseler ilk işlemlerde %20’den fazla arttı. ASIC madenci ile birlikte, teknolojinin, rakipler tarafından açıklanan diğer ASIC madencilerine kıyasla hash hızını artırması bekleniyor.

QBT CEO’sunun yaptığı açıklama şu şekilde yer alıyor:

“Tüm temel ArGe alanlarımızda etkileyici ilerleme kaydettik ve önümüzdeki birkaç hafta içinde BTC madenciliği optimizasyonlarımızı saha testlerine başlayacağız. Bugüne kadar kaydettiğimiz verilere dayanarak, başlangıçta tahmin edilenden daha yüksek bir performans görmeyi bekliyoruz. Bunun en önemli sebebi ise kripto uzmanımızın çalışmasına ve FPGA/ASIC Tasarım Ekibimiz tarafından uygulanan kodlama tekniklerine dayanan ikinci patent başvurusuna dahil edilecek optimizasyonlardır. Tüm sonuçlar, uygulandığı takdirde hızda daha fazla artışa izin verebilecek herhangi bir soğutma tekniği uygulanmadan önce doğrulanacak.”

Grup ayrıca, başarılı Bitcoin madenciliğini hızlandırmayı amaçlayan yapay zeka araştırma ekibine makine öğrenimi konusunda uluslararası uzman atadı. QBT’nin hisseleri bu sabah 08:12 GMT itibarıyla %22,61 artarak 2,82p’ye yükseldi.

proactiveinvestors


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin