Bu metaverse coin dibi görmüş olabilir! Alım fırsatı mı?
Bu metaverse coin dibi görmüş olabilir! Alım fırsatı mı?

Popüler metaverse coin’de işler tersine mi döndü? Çıkış zamanı geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler metaverse coin fiyatı 5 Şubat’ta, kupa ve kulp deseninin 3,1 dolarlık boyun çizgisinden kesin bir çıkış yaptı. Bununla birlikte, aşağıdaki düzeltme, bu ters çevrilmiş desteğin yeniden sınanması görevi görür ve uzun vadede yatırım fırsatı sağlar. MACD göstergesindeki hızlı çizginin yana doğru hareketi düşüş eğilimi gösteriyor. Fiyat hareketi, Decentraland (MANA) fiyatı için önemli destek seviyelerini 3,10 dolar ve ardından 4 saatlik grafikte 2,85 dolarlık yatay seviyeyi gösteriyor. Bu arada, direnç seviyeleri 3,45 dolar ve 3,85 dolar.

TradingView Chart

Decentraland (MANA) teknik analizi

Günlük MACD Gösterge çizgileri pozitif bölgeye giriyor. 20 ve 50 EMA, günlük zaman çizelgesi grafiğinde bir yükseliş geçişi sağlar. Metaverse coindeki gün içi işlem hacmi 734 milyon dolar ve bu da %27,8’lik bir kayıp anlamına geliyor.

TradingView Chart

MANA fiyatı, artan genişleyen kanalda %10,5’lik bir geri çekilme gösteriyor. Fiyat hareketi, direnç trend çizgisinden düşen bir kanal modelinde yankılanıyor. Metaverse coin fiyatı, yüksek talep gören birleşme alanının yakınında 3,10 dolara yakın destek bulabilir. Destek trend çizgisi, 3,10 dolarlık yatay seviye ve 100 günlük EMA, paylaşılan desteği oluşturmak için çakışıyor.

EMA’lardan bahsetmişken, önemli üstel ortalamalar olan 50, 100 ve 200, 4 saatlik grafikte yükseliş eğilimini koruyor. RSI göstergesi, eğimin %50 işaretine yakın bir zikzak hareketini gösterir. Bununla birlikte, 3,10 dolar seviyesi düşüş olasılığını yansıtıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin