Shibarium resmi tokeni olacak mı? Shiba Inu geliştiricisi açıkladı

Shiba Inu: Kusama, Shibariumla ilgili önemli açıklamalarla bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba’nın (SHIB) geliştiricilerinden Kusama, adının kullanıldığı tokenlarla hiçbir ilişkisi olmadığını ve Shibarium’un resmi bir tokenı olmadığını belirterek, Shiba Inu tokenları hakkındaki yanlış anlamaları düzeltti.

Shiba, artık sadece bir meme kripto projesi olmanın ötesinde, ekosistem geliştirmeleriyle öne çıkıyor. Merkeziyetsiz uygulamalar ve borsa girişimleriyle blockchain alanında önemli bir yer edinmek istiyor. Bu kapsamda, yakında çıkacak olan Shibarium adlı Katman-2 ağı da dikkat çekiyor.

Sosyal medyada yayılan yanlış bilgilerle ilgili endişeler artarken Shiba Inu’nun önde gelen geliştiricisi Shytoshi Kusama, artan  yanıltıcı bilgilerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kusama, Twitter’da yaptığı bir açıklamada, Shibarium’un resmi bir token’ı olmadığını tekrar belirtti.

 

Shibarium, Shiba ekosisteminin gelişimini ve kullanımını artırmayı hedefleyen bir proje olarak yakında piyasaya sürülecek. Katman-2 özelliği sayesinde dikkatleri üzerine çeken proje, Shiba topluluğunun büyük ilgisini çekiyor. Ancak proje geliştikçe, dolandırıcılar ve yanıltıcı bilgiler de ortaya çıkıyor. Yatırımcıları dolandırmaya yönelik sahte token’lar gibi sahtekarlık olayları artmaya devam ediyor.Sıradaki Shiba Inu Coin Hangisi? › Shibarium

Shibarium ve Shiba hakkında daha önce de benzer gelişmeler yaşanmıştı.

Shiba Inu lider geliştiricisi, piyasa değeri bakımından 15. sırada yer alan kripto para birimini hedef alan dolandırıcılık taktikleri hakkında her zaman açık sözlü olmuştur. Genellikle Twitter üzerinden  topluluk üyelerini dolandırıcılıktan korunmaları konusunda uyarır.

Özellikle, Kusama’nın farklı kripto para birimleriyle ilişkilendirildiği iddia edilmiştir. En dikkat çekeni ünlü meme parası PAW’dir. Kusama, projeyle herhangi bir kişisel bağlantısı olmadığını belirtmiştir.

Şubat ayında, Twitter kullanıcısı @Dezaxe, Kusama’nın cüzdanından iddia edilen 2 milyar Shiba Inu jetonunun PAW jetonları içeren bir adrese gönderildiğini gösteren Etherscan işlem ayrıntılarının bir bağlantısını paylaşmıştı.

Ancak, Kusama PAW token ile herhangi bir ilişkisi olmadığını belirterek cevap vermişti.

Shiba Inu hayranlarını kandırmak için kötü niyetli kişiler, resmi L2 ağı token’ı gibi görünen yasadışı token’lar piyasaya sürerek, bilinçsiz kullanıcılardan yararlanmaya çalışıyorlar. PeckShieldAlert adlı önde gelen blockchain analiz şirketi tarafından ifşa edilen bir sahte Shiba token olan BLUR, Şubat ayında piyasaya sürüldü ve bu sahtekarlar, Justin Sun ve Coinbase gibi popüler kripto sahiplerinin adreslerine airdrop yaptılar. Kullanıcılar arasında resmi bir token olup olmayacağı sürekli konuşuluyordu, bu haberle birlikte resmi bir tokenin olmayacağı netlik kazanmış oldu.

Shibarium resmi bir tokeni olmayacak! Shibarium dolandırıcılarıyla ilgili açıklamalar.

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin