Shiba metaverse, rocket pond, shiba rocket, shiba rocket pond, shiba inu - Kripto Para Haber

Shiba Inu, yakında duyurulacak metaverse projesi Rocket Pond ile yeni bir dönem açıyor.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu ağı, yakın zamanda duyurulacak olan Rocket Pond’un, gelecekteki SHIB metaverse içindeki eşsiz ve beklenen bir merkez olduğunu ima etti. Duyuru ayrıca resmi Shiba Inu Twitter hesabı tarafından da paylaşıldı.

Shiba Inu Metaverse Projesi

Rocket Pond, Lake Tahoe ve Glenwood Caverns Adventure Park gibi Amerikan simgelerinden esinlenerek tasarlanmış bir projedir ve gelecekteki SHIB metaverse içinde sakin ve bütünleştirici bir ortam sunan dağların arasına yerleştirilmiş gizli bir tatil yeri olacak. Konsept ilk olarak 2022 Eylül ayında tanıtılmış ve o zamandan beri kripto topluluğunun ilgisini çekmiştir.

SHIB ekibi, geçen yıl Aralık ayında Shibaswap üzerinden SHIB metaverse’deki “gizli tatil yeri” Rocket Pond’un siyah-beyaz bir resmini paylaştı. Ancak, özellikleri ve sunacakları hakkında daha fazla ayrıntı henüz açıklanmadı.

Shiba ekibi, projelerinin planlarını ve hedeflerini aktif bir şekilde değiştirerek, metaverse içinde daha bütünleştirici bir kullanıcı deneyimi oluşturmayı hedefliyor. Şu anda, topluluk için ek merkezler geliştirme ve geliştirme çalışmalarına odaklanıyorlar.

Shiba  ekibine göre, Rocket Pond, Shiba Inu metaverse projesindeki 11 merkezden biri olarak, ağın yükselmek için enerji ve potansiyeli temsil ediyor. “Rocket Pond” ismi, bir varlığın değerinde gözle görülür bir artış potansiyelini ifade eden kripto terimi “Rockets”e bir göndermedir.

Rocket Pond’un tam açıklanacağı tarih henüz açıklanmamış olsa da, Nisan ayı sonunda devam eden bir hediye çekilişinin sona ermesinden sonra bekleniyor. Shiba Inu ağı’nın metaverse geliştirmesindeki ilerlemesi, son zamanlarda sanal dünya planlarını durduran veya terk eden diğer firmaların aksine oldukça dikkat çekicidir.

coinedition.com

 

Shiba Inu (SHIB), Metaverse Projesini Duyurdu • Coinkolik


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin