Blockchain teknolojisi, DApp'ler ve işletmeler arasındaki boşluğu dolduracak
Blockchain teknolojisi, DApp'ler ve işletmeler arasındaki boşluğu dolduracak

Popüler altcoin rallisine devam ediyor – o artık kripto dünyasının 4 numarası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesine çok yaklaşmışken piyasa değeri ile 4. en büyük kripto para birimi haline gelen Cardano (ADA) rallisine devam ediyor.

BTC’yi 41.000 $’a çıkaran başka bir artıştan sonra, kripto para birimi imrenilen 40.000 $ seviyesinin altına çekildi. Kripto para piyasasının değeri 1,2 trilyon doların üzerine çıktı ancak çoğu altcoin de biraz düzeltmeye matuz kaldığından geri çekildi. Cardano,%20’lik muazzam bir artışla son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaşan tek istisna durumunda.

Bitcoin 41.000 dolara ulaştı ancak geri çekildi

Lider kripto para birimi, Pazartesi günkü düşüşten birkaç gün önce 37.000 $’ın üzerine çıkana kadar kademeli olarak artıyordu. Bununla birlikte, boğalar bu noktada bir araya geldi ve BTC’yi 40.000 doların üzerine çıkardı.

Ayrıca, Bitcoin 41.000 $’lık gün içi en yüksek seviyeye ulaştı.

BTCUSD. Source: TradingView

Ancak, ayılar hareketi o noktada yakaladılar ve boğaların başka bir hamle yapmasına izin vermediler. Tam tersi, BTC gün içi en düşük 38.000 $’a geri dönmeye başladı. Yine de, o zamandan beri sıçradı ve 39.000 doları geri aldı.

Cardano’dan yeni rekor

Çoğu alternatif kripto para, geçtiğimiz birkaç gün içinde ciddi kazanımlar elde etti ve bu da Ethereum, Polkadot ve Binance Coin için tüm zamanların en yüksek seviyelerine yol açtı. Sonuç olarak, toplam piyasa değeri de 1.220 trilyon $ ile rekor kırdı.

Ancak son 24 saatte durum biraz değişti. Ethereum %2’nin üzerinde düştü ve şu anda 1.650 doların altında. Bitcoin Cash ise %5’lik düşüşle 460 doların altına düştü.

Chainlink (-% 4), Polkadot (-%2) ve Litecoin (-%4) düşüşle kırmızı renkte iken, BNB ve XRP küçük kazançlar gösterdi.

Bununla birlikte, Cardano,% 23’lük büyük bir artışla ilk 10’da koin içerisinde en çok kazandıran oldu. Sonuç olarak, ADA, token için yeni bir 3 yılın en yüksek seviyesi olan 0,67 dolara sıçradı.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

bu haber ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin