Popüler altcoin kırmızı alarm verdi
Popüler altcoin kırmızı alarm verdi

Elinizde varsa alarma geçin: Popüler altcoin’de kritik seviye belirlendi… Altına düşerse büyük çöküş geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonu kritik desteğin altına düşen MATIC, yeni haftaya da düşüşle başladı. Lakin alıcılar kritik Fibonacci extension noktasında devreye girerek düşüş hissinin bir kısmını azalttı. Osilatörler, bazı yükseliş yönlü fiyat hareketlerine dönüşü destekliyor.

MATIC 1,40-1,48 doları kaybederse çökebilir

MATIC fiyatı, %100 Fibonacci expansion seviyesi olan 1.40 $’a yaklaşırken güçlü bir satın alma tepkisi geliştirdi. Fakat destek bölgesinin 1,48 doların altına düşmesi çok kötü bir olaydı ve Polygon’u 1,20 dolar bölgesine geri döndürecek hareketlerin öncüsü olabilir.

MATIC fiyatı 2022’nin en düşük seviyelerine yaklaşıyor. Boğalar daha fazla satış baskısını önlemek için uğraşmak zorunda kalabilir.

MATIC fiyatı şu anda 20 Ocak 2022’de Ichimoku Bulutu’nun altındaki ilk kırılmadan bu yana bulunduğu en zayıf durumda. Vurgulanan destek bölgesinin altındaki düşüş ya dev bir ayı tuzağı ya da onaylanmış bir düşüş kırılması.

Direnç seviyesi sabit kalırsa, MATIC fiyatı 1,40 $’a doğru başka bir düşüşle karşı karşıya kalabilir. Ancak 1,40 dolar oldukça güçlü bir destek bölgesi. Bunun sebebi ise bu seviyenin %100 Fibonacci expansion, %78.6 Fibonacci retracement ve haftalık Ichimoku Bulutunun tepesini (haftalık Senkou Span B) içeriyor olması. Bu nedenle, 1,40 $ değer alanını tutamazsa MATIC 1,20 $’a doğru bir satışı tetikleyebilir.

Boğaların herhangi bir yakın vadeli düşüş görünümünü geçersiz kılmaları için, nihayetinde MATIC fiyatını Ichimoku Bulutunun üzerine döndürmeleri şart. Ancak bu görevi başarmak oldukça zor görünüyor.

Alıcıların, yeni bir yükseliş trendinin başlangıcını başlatmak ve onaylamak için Polygon’u %50’den fazla ralli ile 2.13$ veya üzerinde kapatması gerekecek. Önümüzdeki altı hafta boyunca, günlük grafikteki Ichimoku Bulutunun tepesi 1,70 $ değer alanına düşene kadar yatay fiyat hareketi çok muhtemel.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin