Youtuber analist , Mart ayında ralli potansiyeline sahip 7 altcoin’i açıkladı
Popüler altcoin bu metrikte zirveye ulaştı – ralli bitmeyecek gibi

Popüler altcoin bu metrikte zirveye ulaştı – ralli bitmeyecek gibi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük kripto borsalarında Chainlink (LINK) vadeli işlem sözleşmelerindeki toplam açık pozisyon, 287 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Chainlink 22,84 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesinde

Chainlink vadeli işlem sözleşmelerinde rekor düzeyde açık pozisyon, LINK’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 22,84 dolarlık fiyat seviyesine ulaştığı Binance’te meydana geldi

Bitcoin LINK’in gelişmesi için ideal ortamı sağlamaya devam ederse, bu hafta sonu yeni tüm zamanların en yüksek seviyesi birkaç kez kırılabilir.

Chainlink ile ilgili trader ve yatırımcı ilgisi yüksek viteste ve sadece volatil bir Bitcoin partiyi mahvedebilir.

Chainlink, 5 ayda aktif adreslerde en yüksek günü deneyimledi

Chainlink’i çevreleyen ilgi ve heyecan, günlük aktif adreslerin miktarında da belirgin. Santiment ekibinden alınan verilere göre, Chainlink de 5 ayın en yüksek aktif adres gününü yaşadı. Santiment’teki ekip, Chainlink ağı hakkındaki gözlemlerini aşağıdaki açıklama ve eşlik eden grafik aracılığıyla paylaştı.

Chainlink, birkaç hafta daha yükseliş yolunda devam edebilir

Chainlink günlük grafiğine daha yakından bakıldığında, LINK’in geçen yıl Temmuz ortası ile Ağustos ortası arasında görülen yükselişi tekrarlama potansiyeline sahip olduğu ortaya çıkıyor.

Bu nedenle, geçmiş senaryoyu bir şablon olarak kullanarak, LINK, sürekli olarak tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirleyip kırabileceği iki ila dört hafta daha başarılı olabilir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin