NFT’nin Türkçe karşılığı belli oldu, iki kurumun çalışması sonrası karar verildi!

NFT pazarında yeni söz sahibi BSC olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Başarılı zincir ağlarından biri olan BSC, NFT pazarına da hızlı bir giriş yaptı. Yeni yıl ile birlikte büyük çıkış yakalayan Binance Smart Chain, NFT pazarında söz sahibi konumuna yavaş yavaş geliyor. Bu pazardaki yarışın kızıştığı bir ortamda, hacimle beraber kendini hissettiriyor. İşte Binance Smart Chain’in yakaladığı başarı…

BSC, 1 Ocak 2022’den bu yana NFT satış hacminde bir artış gördü. Binance Akıllı Zincir, Eylül 2020’de piyasaya sürülmesinden bu yana merkezi olmayan finansın (DeFi) ve değiştirilemez token (NFT) alanının ayrılmaz bir parçası oldu. NFT’de yaklaşık %1.180 kazanç elde etti. Ocak 2022’nin kapanışından bu yana satış hacmi katlanarak sürdü.

Ocak ayında, oluşturulan toplam satış hacmi yaklaşık sadece 94.325 dolardı. Bu sayı %1,109 artarak Şubat 2022’yi yaklaşık 1,14 milyon dolara ulaştı.

BSC, NFT pazarında önemli başarıya imza attı

18 Mart ile 20 Mart arasında, BSC’deki satış hacmi yaklaşık 1,21 milyon dolara yükseldi. Binance Akıllı Zincir, merkezi olmayan borç verme platformları, merkezi olmayan borsalar, sabit paralar, kripto cüzdanlar ve takas edilemeyen tokenlardan oluşan devasa bir ekosisteme sahip oldu. Tüm bunları ise şaşırtıcı şekilde kısa bir zaman diliminde yaptı.

BSC hacmindeki artışa ne katkıda bulundu?

Birkaç NFT pazar yeri, Binance Akıllı Zincirinin gelişmiş NFT satış hacmine büyük katkılarda bulundu. Bu pazar yerlerinden bazıları Mobox, NFTrade, AirNFTs ve Treasureland.

Yukarıda bahsedilenler, BSC’de en çok satış hacmine sahip dört NFT’dir. Bunlar arasında, satışlara göre en iyi 10 NFT, Mobox koleksiyonlarındandır. MOMOverse’in bir parçası olan Mobox , tamamen ücretsiz bir oyna-kazan ekosistemi oluşturmak için verim çiftçiliği yoluyla çiftçilik NFT’lerinin kombinasyonunu kullanan bir oyun platformudur.

Mobox’ın benzersiz alıcı sayısındaki artış, BSC’deki toplam işlem sayısını olumlu yönde etkiledi. BSC’deki benzersiz alıcılar yaklaşık 1.785 idi. Bu, Şubat 2022’de kaydedilen toplam benzersiz alıcılarda %53’lük bir artışla 1.163’di.

BSC NFT’leri, CryptoSlam tarafından takip edilen ilk ay için fon olmayan token etkinliği olan Şubat 2021’de zemin kazandı. Şubat 2021’de toplam benzersiz alıcı sayısı 142 idi.

Bu, Mart ayının toplam benzersiz alıcılarının, BSC NFT veri takibinin ilk ayında kaydedilen benzersiz alıcı sayısından %1,150 daha yüksek olduğu anlamına geliyor. Mart ayı devam etmesine rağmen, Binance Akıllı Zincirindeki NFT’lerin günlük satış hacmi 50.000 doları aşmayı başarıyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin