Musk ailesi bu kripto projesine yatırım yapmaya başladı!
Musk ailesi bu kripto projesine yatırım yapmaya başladı!

Musk ailesi bu kripto projesine yatırım yapmaya başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Algorand merkezli Dequency, Elon Musk’ın kardeşleri Tosca ve Kimbal dahil olmak üzere yatırımcılardan fon toplamaya başladı. Merkezsiz bir müzik platformu olan Dequency, son yatırım turunda 4,5 milyon dolar topladı.

Musk kardeşler Algorand tabanlı projelerde yükseliş bekliyor

Algorand Dapp Dequency, Elon Musk’ın iki kardeşi de dahil olmak üzere birkaç yatırımcıdan para topladı. Merkezsiz müzik lisanslama platformu Dequency, kısa süre önce Borderless Capital liderliğindeki 4,5 milyon dolarlık bir yatırım çekti. VC firması, akıllı sözleşme platformu Algorand üzerine inşa edilen projelere meraklı.

Borderless Capital CEO’su David Garcia, şunları söyledi:

“Müzik, Blockchain’in varlığından önce bile Metaverse dünyasının bir parçasıydı. Dequency’e katılmaktan ve onların yerel Blockchain müzik senkronizasyonu lisanslama vizyonunu desteklemekten, tüm yaratıcının ekonomisine güç vermekten ve onu bir sonraki seviyeye getirmekten gerçekten heyecan duyuyoruz.”

Dequency nedir?

Dequency, Proof of Stake (PoS) ile açık kaynaklı, halka açık bir ağ olan Algorand Blockchain üzerine inşa edilmiştir. Algorand, blok zincirinde hızlı, verimli ve güvenli işlemler sunar.

Algorand CEO’su Steve Kokinos, Algorand’ın Dequency’nin yaratıcılara öncelik veren eşler arası müzik lisanslama pazarı vizyonuna güç verdiğine inanıyor. Merkezsiz müzik platformu şu anda ürününü Algorand Blockchain’inde oluşum aşamasında.

Elon Musk’ın kardeşi Kimbal daha önce Blockchain ve kripto para birimiyle uğraştı ve Kasım 2021’de DAO tabanlı bir yardım kuruluşunu duyurdu. Taraftarlar, yatırım haberlerinin Algorand fiyatı için yükseliş katalizörü olduğuna inanıyor. Akıllı sözleşme platformunun tokeni, 16 Şubat 2022’de bir yükseliş trendi başlattı.

Bu arada bu iki altcoin’den sert metaverse hamlesi geldi. Ayrıntılar bu haberimizde!

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin