Flaş: Twitter'dan çok önemli hamle! Bu kripto ile bahşiş alma özelliği açıldı
Flaş: Twitter'dan çok önemli hamle! Bu kripto ile bahşiş alma özelliği açıldı

Flaş: Twitter’dan çok önemli hamle! Bu kripto ile bahşiş alma özelliği açıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter, kullanıcıların mobil bahşiş seçeneği olarak Ethereum adresleri eklemesine izin vermeye başladığını duyurdu.

Ethereum ile bahşiş almak artık mümkün

Sosyal medya platformu Twitter’ın mobil kullanıcıları artık bahşişler için ödeme seçenekleri listesine Ethereum adreslerini ekleyebilir.

Sosyal medya sitesi güncellemeyi Çarşamba günü duyurdu. Hareket, Twitter’ın mobil cihazlarda Lightning ağı aracılığıyla resmi olarak Bitcoin ipuçlarını yayınlamasından aylar sonra geldi.

En yeni özellik, popüler sosyal medya platformu ile kripto para birimi arasındaki derinleşen bağlantının bir göstergesi niteliğinde. Geçen ay Twitter, abonelik hizmeti Blue’nun kullanıcılarına, değiştirilemez token (NFT) profil resimlerini doğrulama yeteneği verdi.

Yine de The Block’un daha da bildirdiği gibi, bu gelişme özellikle Twitter’ın kripto ile ilgili nihai hedefleri hakkında soruları gündeme getirdi. Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

Bu arada bu iki altcoin’den sert metaverse hamlesi geldi. Ayrıntılar bu haberimizde!

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin