Mike Novogratz'dan dikkat çeken Bitcoin ve altın açıklamaları
Mike Novogratz'dan dikkat çeken Bitcoin ve altın açıklamaları

Mike Novogratz’dan dikkat çeken Bitcoin ve altın açıklamaları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin destekçileri uzun süredir, birincil kripto para biriminin altından daha iyi bir değer deposu olarak kullanılabileceğini ve BTC’nin “dijital altın” terimini bile kazanabileceğini savunuyor. Ancak Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, bu tartışmanın gereksiz olduğunu söyledi. Novogratz’a göre, iki varlık, değer kaybeden bir itibari para birimine karşı korunmak için kullanılabildiğinden, bir yatırımcı hem BTC hem de altın üzerinde yükselişe geçebilir.

Novogratz, hem BTC hem de altın üzerinde yükselişin mümkün olduğunu söylüyor

“Altın grafikleri iyi görünüyor. Altın ve BTC’de yükseliş olabilir. Her ikisi de itibari paranın değer kaybetmesine karşı korunmak için değer depoları olarak algılanıyor. Altın bir süre düşük performans gösterdi. Novogratz, BTC ve kriptonun benimseme döngüsünde olduğunu savundu.

Novogratz bu açıklamayı, Euro Capital CEO’su Peter Schiff’in daha önce yaptığı bir açıklamaya yanıt olarak yaptı. Schiff, Dave Portnoy’u altının değeri olmadığını ve yüksek riske rağmen Bitcoin’e yatırım yapmanın daha iyi olduğunu söylediği için eleştiriyordu.

Bir kripto yatırımcısı olmasına rağmen, Novogratz altın için kök saldı ve bunun aynı zamanda iyi bir yatırım için yapıldığını savundu. Ancak geçen yıl Novogratz, küresel benimsenme oranı devam ederken BTC’nin altının piyasa değerinden pay almaya devam edeceğini söyledi.

Bitcoin ve altın arasındaki rekabet

Bitcoin ve altın arasındaki rekabet yıllardır devam ediyor. Bazı analistler, BTC’nin daha iyi bir değer saklama aracı olduğunu iddia etmek için Bitcoin’in değer kazancını altının son birkaç yıldaki kazancıyla karşılaştırdı. Ancak bu argüman, altın destekçilerinin altının BTC kadar değişken olmadığını söylemesiyle ortadan kalktı.

Bitcoin’in benimsenmesi önemli ölçüde arttı ve şimdi kurumlara girmenin yolunu buldu. 2021’de Fidelity Investments Küresel Makro Direktörü Jurrien Trimmer, arzı 21 milyon token sınırlı olduğu ve altının toplam arzı belirlenmediği için Bitcoin’in altına göre bir avantajı olduğunu söyledi.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin