Bu altcoin'de kâr alma seviyeleri belirlendi! Teknik analiz
Bu altcoin'de kâr alma seviyeleri belirlendi! Teknik analiz

Bu altcoin’de kâr alma seviyeleri belirlendi! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – GALA, 0,18 dolar civarında bir konsolidasyon aşaması oluşturabildi daha sonra, altcoin 0,23 doların üzerine çıktı ve kısa vadeli bir yükseliş yapısı kuruldu. Piyasa yapısındaki bu değişim, GALA’yı en azından kısa vadede grafiklerde yükselişe geçirdi. Alıcılar fiyatları yükseltebilir mi?

GALA – 1 saatlik grafik

GALA bullish on the charts, could reach these take-profit levels soon

Şubat ayının başlarında, Bitcoin 39 bin dolarlık direnci aştı ve GALA, onu takip eden altcoinler arasında yer aldı. O zamandan beri altcoin, 0,281 dolar ve 0,33 dolar seviyelerini dirençten desteğe çevirdi. Bu seviyeler aynı zamanda GALA’nın 0,074 dolardan 0,488 dolara hareketine dayanarak çizilen Fibonacci düzeltme seviyeleridir.

Geçen hafta 0,39 dolarlık yerel zirvelerden bir geri çekilme oldu, ancak bu geri çekilmenin yükseliş yapısı için sağlıklı olduğu ortaya çıktı. 0,28 dolar, Ocak ayının ikinci yarısında görülen satışlarda ayıların saldırısına karşı son direnç bölgesiydi. Dolayısıyla, talep bulmak için bu alanın yeniden test edilmesi, GALA için daha fazla kazanıma işaret edebilir.

Yukarı yönde, 0,39 dolarlık yerel yüksek seviyeler iyi bir kâr alma seviyesi sunuyor. 0,42 dolar seviyesi de son birkaç ayda büyük bir öneme sahip oldu ve fiyat, satıcılar devreye girmeden önce bu seviyelere çıkabilir.

GALA bullish on the charts, could reach these take-profit levels soon

Saatlik grafikteki RSI, nötr 50’nin üzerinde kalmaya devam etti. GALA 0,18 dolar alanında bir taban oluşturduğunda, alım ve satım hacimleri biraz dengeliydi. BTC 39 bin doların üzerine çıktığında ve GALA yükseliş partisine katıldığında, satın alma hacminde bir artış kaydedildi. Yazım sırasında bile talep azalmamıştı.

GALA fiyat analizi: Sonuç

Momentum yükselişte ve GALA’nın rallisinin arkasındaki talep yükseliyor. Bitcoin, 46 bin dolar ile 48 bin dolar arasında bir dirençle karşılaşabilir. Bu nedenle, herhangi bir GALA ticaretinin yakından izlenmesi gerekir. Altcoin için 0,39 dolar ve 0,42 dolar, uzun vadede kâr alma seviyeleri olarak hizmet edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin