Metaverse dünyasına giriş yapacağını açıklayan altcoin yüzde 150 arttı!
Metaverse dünyasına giriş yapacağını açıklayan altcoin yüzde 150 arttı!

Metaverse dünyasına giriş yapacağını açıklayan altcoin yüzde 150 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ziliqa fiyatı metaverse dünyasına giriş yapacağını açıklamasından sonra yüzde 150 arttı. Zilliqa, sektörde türünün ilk örneği olan ve 2 Nisan’da Miami’de düzenlenen bir etkinlikte resmi olarak lansmanı yapılacak olan Metapolis hizmet olarak metaverse teklifini duyurdu. Piyasa, The Sandbox ve Decentraland dahil olmak üzere metaverse projelerini tam olarak desteklemeye devam ederken, haberi takiben ZIL’in fiyatı yüzde 150’nin üzerinde arttı.

Altcoin neden artıyor?

Zilliqa bu haberler yeni bir dünyaya adım atmaya hazırlanıyor. Metapolis olarak bilinen, yakında piyasaya sürülmesi ve endüstrinin en iyi uygulama ve oyun stüdyolarından bazılarını bir araya getirmesi bekleniyor. Metapolis’in duyurulmasının ardından ZIL’in fiyatı yüzde 150 arttı.

Zilliqa çekirdek geliştirme ekibi Metapolis’i Reddit’te duyurdu. Duyuru şu şekilde yer alıyor:

“Zilliqa’nın meta-kanatlarını bir dizi dikey ve blok zincirine yaymasına izin verecek olan çığır açan, oyunu değiştiren Metapolis var.”

Metapolis’i resmi olarak başlatmak için Zilliqa, 2 Nisan tarihinde Miami’de birinci sınıf DJ’ler tarafından canlı müzik ve MaaS platformuna gizlice bakışlarla tamamlanan bir VIP etkinliği düzenliyor. Katılmak isteyenler, Zilliqa ve Metapolis hakkında kendilerini en çok neyin heyecanlandırdığını çekirdek geliştiricilere yazarak yüz yüze bir bilet kazanabilecek. İlk beş katılımcı etkinliğe VIP bileti kazanacak ve ilk 10 kişi sınırlı sayıda NFT kazanacak.

Dahası, Zilliqa Sandra Helou’daki metaverse ve NFT’lerin başkanı, 30 Mart Çarşamba günü Metapolis ile ilgili tüm soruları yanıtlayan canlı bir Bana Her Şeyi Sor (AMA) oturumu düzenleyecek.

Zilliqa ayrıca Metapolis’te içerik oluşturmayı teşvik etmek için küresel yetenek ödülleri uygulaması Agora ile ortaklık kurduğunu bildirdi. İçerik oluşturucular Agora’ya içerik yükleyebilir ve en çok oyu alanların içeriği Metapolis’te öne çıkacak. Ayrıca 150.000 dolar değerinde hibe ödülü de bulunuyor.

Yarışma hakkında yorum yapan Helou şunları söyledi:

“Metaverse içinde yalnızca yaratıcılığı hayata geçirebildiğimiz için değil, aynı zamanda dünya çapındaki yaratıcıların dijital dünyada bağlantı kurması için sınırsız erişim sağlayabildiğimiz için bu ortaklık için heyecanlıyız. Agora, Zilliqa ve Metapolis arasındaki ortaklık, web 3 inovasyonunun ön saflarında olduğumuz anlamına geliyor.”

Aynı zamanda Zilliqa, en büyük e-spor markaları olan RRQ, Ninjas in Pyjamas ve MAD Lions için tercih edilen blok zinciri olarak ortaya çıktığını duyurdu. Blockchain ağı, NFT’ler, metaverse aktivasyonları gibi Web3 çözümlerini uygulamak için markalarla ortaklık yapacak.

Zilliqa blok zincirinin yerel tokeni olan ZIL, duyurulardan büyük kazanç sağladı. Token, Metapolis’in 0,1225 dolara ulaştığı açıklanmadan hemen önce 0,047 dolardan yükseldi ve saatler içinde yüzde 150’den fazla arttı. Yazım sırasında 0,1091 dolardan işlem görüyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin