Popüler metaverse coinde son durum: Takip edilecek seviyeler ve hedefi
Popüler metaverse coinde son durum: Takip edilecek seviyeler ve hedefi

Popüler metaverse coinde son durum: Takip edilecek seviyeler ve hedefi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse coini MANA, altı haftalık bir zaman dilimi olan Kasım ayı sonlarında 5,2 dolara yükselmesinden bu yana günlük grafikte aşağı yönlü bir trend izliyor. Bir zamanların önde gelen kripto paralarının düşüş trendinde geçirdiği zamanla karşılaştırıldığında, altı hafta çok kısa bir zaman dilimidir. Bitcoin ve kripto piyasası için uzun vadeli görünüm, kesin olarak düşüş eğilimine geçmedi. Bu nedenle, Decentraland’ın düşüş trendini sürdürmesi beklense de, bir sonraki talep alanında biraz soluklanma beklenebilir.

metaverse

MANA fiyatı için, 2,9 ile 3,1 dolar arasındaki alan, son birkaç ayda talep bulmak için test edildi. Bununla birlikte, Ocak ayında fiyat, birçok kez 3,1 dolar seviyesinin altında kapandı ve bunu, birkaç gün önce bir direnç seviyesi olarak test etti. Ayrıca, önceki günün mumu aşağı yönlü bir yutan formasyondu.

Analize göre teknik göstergeler MANA’nın önümüzdeki günlerde düşebileceğinin sinyalini verdi. 2,43 dolar seviyesi bir sonraki önemli destek seviyesiydi ve 2,2 dolar alanı talebin devreye girebileceği bir alan oldu.

Bollinger bantlarındaki 20 dönemlik SMA direnç görevi görürken, bantların kendileri son zamanlarda genişledi. Bu, MANA’nın düşüş eğiliminde olduğunu gösterdi. Alt bandın testi, fiyatların sıçramasını görebilir ve gün içi ölçeklendirme fırsatları sunabilir.

RSI, momentumun son haftalarda satıcıların tarafında olduğunu göstermek için nötr 50 çizgisinin altına hareket ediyor. Bununla birlikte, fiyat daha düşük dipler oluştursa bile RSI daha yüksek dipler oluşturdu. Bu yükseliş ayrışması, fiyatın sıçramasını gördü ve eski destek seviyesini direnç olarak yeniden test etti. CMF -0.05 işaretindeydi ve son birkaç gün içinde bu seviyede dalgalandı. Bu, sermaye akışının piyasadan dışa doğru yönlendirildiğini, satış baskısının bir başka işareti olduğunu gösterdi.

MANA fiyat analizi sonuç

Trend çizgisi direnci kırılmadı ve satıcılar önemli likidite arayışı içinde fiyatları aşağı çekti. Metaverse coini için 2.4 dolarlık alan, bu talebin ortaya çıkabileceği bir yer olabilir. 3,1 dolar seviyesindeki red ve ardından güçlü bir düşüş gösteren günlük mum, düşüş emri bloğunu gösterdi. Bu, Decentraland‘ın bir sonraki önemli destek seviyesine hızlı bir geçiş görebileceği anlamına geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin